Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Jannes: het is net alsof ik droom

Hij beseft het nog niet helemaal, maar Jannes kwam gisteren met zijn nieuwe single 'Een beetje meer' binnen op nummer drie in de Mega Top 100. Net boven Mariah Carey en vlak onder K3. "Dit is echt geweldig", zegt de zanger uit Emmen. "Het is net alsof ik droom. Ik was al blij geweest als de single de Top 100 had gehaald. Maar op drie? Niet te geloven."

Gistermiddag had Jannes een zogenoemd instore optreden in de Music Store in Emmen. Tijdens dat optreden gingen er 250 singles over de toonbank. Een week eerder stonden er voor een cd-winkel in Almelo meer dan 2000 fans te wachten om een glimp van de volkszanger op te vangen.

De populariteit van Jannes is ongelooflijk. Dat is mede te danken aan de real life soap die is uitgezonden op TV Oost en RTV Drenthe en binnenkort is te zien op SBS6. "Ik geniet hiervan", zegt Jannes. "Ik blijf gewoon mezelf. Ik zou ook niet anders kunnen. Maar ik sta van het succes wel te kijken. Vanmiddag ook waren er weer heel veel fans en ouders met kinderen die met me op de foto wilden. Daar neem ik ook altijd alle tijd voor."

Dat succes ook keerzijden heeft ondervindt ook Jannes. "De afgelopen jaren zijn heel erg druk geweest. Ik was ook wel eens ontzettend moe, maar ik probeer zolang mogelijk door te gaan en hard te werken. Er is wel eens tegen me gezegd: Jannes, je bent je eigen fan. Dat klopt ook wel, maar ik vind het zo geweldig leuk en ik wil er zo lang mogelijk van genieten. Ik ben heel erg dankbaar dat ik dit allemaal kan doen en mag beleven. Maar ik moet nu wel een beetje bij gaan tanken. Ik heb nu een korte vakantie geboekt voor mijn gezinnetje. Even acht dagen er tussenuit en dan mijn nieuwe album promoten."

Op 21 augustus wordt het nieuwe album van Jannes gepresenteerd in Parc Sandur in Emmen. Alle 2000 toegangskaartjes zijn al wekenlang uitverkocht.

Henk Kroezen

Kroezen tekst & communicatie
Wilhelminastraat 49-b
7811 JE EMMEN
Tel: 0591 - 653944
Fax: 0591 - 645312
E-mail: info@kroezentekst.nl
Internet: www.kroezentekst.nl