HBAG Bloemen


21-03-2005
Afsluiting N201 tussen Uithoorn en Mijdrecht. Afsluiting N201 wegvak tussen Uithoorn en Mijdrecht tussen 29 juli en 5 september 2005.

Van de Kamer van Koophandel Amsterdam hebben wij het volgende vernomen.

In 2005 zal uitvoering van een reconstructie en groot onderhoud inclusief bijkomende werken plaatsvinden op de provinciale weg N201 (Zandvoort Hilversum) in de gemeente De Ronde Venen. De werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden zijn gelegen op een aaneensluitend wegvak tussen Amstelhoek en de kruising N201 N212.

Met name vanwege de reconstructie van de rijbaan is het niet te voorkomen dat de gehele weg zal moeten worden afgesloten voor alle verkeer. In nauw overleg met gemeenten, Rijkswaterstaat, hulpdiensten en politie is er voor gekozen deze afsluiting toe te passen gedurende een periode van vijf weken. De afsluiting heeft tot gevolg dat er in die periode geen doorgaand verkeer meer mogelijk is over de N201 tussen Uithoorn en Mijdrecht. Dit doorgaande verkeer zal worden omgeleid via de rijkswegen A2 A9 A4 vice versa. De woonplaatsen Mijdrecht en Uithoorn blijven, zij het met omleidingen, bereikbaar voor alle verkeer.

De afsluiting van het gehele wegvak zal naar verwachting starten op 29 juli 2005 na de avondspits. Alle werkzaamheden dienen te zijn afgrond uiterlijk 5 september 2005 voor de ochtendspits.

Mocht e.e.a. voor uw bedrijf tot grote problemen gaan leiden, dan kunt u dit d.m.v. een e-mail kenbaar aan ons maken (e-mail: