Ingezonden persbericht


Vrijdag 29 Juli: 3e Sneak Preview FF3D Heineken Dance Parade met Judge Jules (BBC Radio One)

Op zaterdag 13 augustus wordt voor de negende maal de FFWD Heineken Dance Parade georganiseerd in Rotterdam. Na afloop van de FFWD Heineken Dance Parade vindt het FF3D Festival plaats op Katendrecht waar maar liefst acht area's gevuld zullen zijn met nationale en internationale DJ's. Voor iedereen die niet kan wachten tot het zover is er elke laatste vrijdag van de maand een Sneak Preview Party in het Rotterdamse Nighttown.

Tijdens deze Sneak Preview avonden krijg je een voorproefje van de DJ's, clubs en party-organisatoren die tijdens de parade of het FF3D Festival te zien en te horen zijn. Tijdens de derde Sneak Preview Party op vrijdag 29 Juli zijn dit Judge Jules (BBC Radio One/Serious), DJ 4Strings en DJ Dazzle in de grote zaal van Nighttown en Sandeep (Love2Party.nl), Alexµ (4Fusion/2Records) en de winnaar van de Best Beatz talentenjacht (in samenwerking met de Zuidhollandse Popunie) in de basement van Nighttown.

Kaarten voor de derde Sneak Preview Party kosten slechts 7,50 (ex. fee) en zijn te verkrijgen zijn via Nighttown, www.beep.nl of bij de meer dan 1000 verkooppunten van Ticketbox, waaronder alle filialen van de Free Record Shop. Ook zijn de kaarten online te bestellen via www.ticketbox.nl.


---

Voor meer persinformatie of beeldmateriaal:

FFWD Heineken Dance Parade
Leo Noordergraaf
Admiraal de Ruyterweg 8A
3031 AB Rotterdam
06 24622252
info@ffwdheinekendanceparade.nl


---- --