Ingezonden persbericht


Eurotunnel kiest Kent als bestemming van de maand

29 juli 2005 - Eurotunnel heeft Kent uitgeroepen tot bestemming van de maand. Dit Britse graafschap, ook wel de 'Tuin van Engeland' genoemd, is zeer gemakkelijk te bereiken met Eurotunnel. Kent is ideaal voor een romantisch weekend met zijn tweeën, bijvoorbeeld als de kinderen op kamp zijn of bij oma en opa logeren. Het is ook een voortreffelijke bestemming om van de laatste zomerdagen te profiteren en in alle rust te ontspannen en rond te slenteren. Je kunt er genieten van de geuren van het Engelse platteland, bloeiende boomgaarden en pittoreske dorpjes. Of majestueuze kastelen ontdekken, zoals het romantische Leeds Castle met de prachtige tuinen, de volière met meer dan 100 soorten vogels, het groene doolhof en een grot vol geheimen. Kent zal ongetwijfeld iedereen bekoren en betoveren.

Snel en betrouwbaar transport
Eurotunnel biedt de mogelijkheid met de eigen auto naar Kent of een andere bestemming in Groot-Brittannië te reizen. De afstand tussen Calais en Folkestone is dankzij Eurotunnel binnen slechts 35 minuten te overbruggen. Het hele jaar door staat deze transportservice voor vrijheid en betrouwbaarheid, dankzij de frequente vertrektijden en de aantrekkelijke tarieven. Vanaf E 69,- is er al een standaard enkele rit voor een auto plus passagiers. Voor meer informatie of reserveringen kan iedereen terecht op www.eurotunnel.com of bellen naar: (070) 22 32 10.

Uitgerust reizen
Dankzij een directe toegang vanaf de snelwegen A16 en A26 is de terminal van Eurotunnel gemakkelijk bereikbaar: via afslag 42, 'Tunnel sous la Manche'. Eenmaal aan boord van de trein kunnen passagiers zich laten rijden en gedurende 35 minuten ontspannen, rondwandelen of misschien wel een kleine siësta houden, zodat zij uitgerust en in vorm aan hun verblijf in Groot-Brittannië kunnen beginnen. Bij aankomst in Groot-Brittannië komen de reizigers direct uit op de snelweg M20. Deze tijdswinst maakt het mogelijk optimaal van het verblijf te profiteren. Wie direct naar Leeds Castle wil rijden, neemt aftrit 8.

Bespaartip
Reizigers profiteren van de voordeligste tarieven door vooraf te reserveren. Zij kunnen ook geld besparen door in een rustige periode te reizen.


---