Politie Zeeland


---


Z-5147-2005 Aanrijding, Oostburg

In Oostburg op de Oude Haven, heeft, vanmorgen rond 11.19 uur, een aanrijding plaatsgevonden.
Een 40-jarige automobiliste uit Maarssen reed over voornoemde weg en moest remmen op een zeker moment. Een 32-jarige bestuurder van een camper uit Boekel botste, omdat hij dit te laat opmerkte, tegen de achterkant van haar auto aan. Hierdoor beschadigden beide voertuigen.


W-5148-2005 Winkeldief aangehouden, Vlissingen

Bij een winkel aan de Gildeweg in Vlissingen is een 48-jarige Vlissinger aangehouden omdat hij een fles parfum mee wilde nemen zonder deze af te rekenen.
De man wilde de winkel, met het parfum ter waarde van enkele tientjes, verlaten toen hij werd aangehouden door een medewerker van het winkelbedrijf. Hij is aan de politie overgedragen die hem heeft verhoord. De man is in verzekering gesteld, omdat hij bekend staat als een zogenaamde "veelpleger".


O-5149-2005 Jongen valt door dak, Kruiningen

Vanmiddag rond 16.35 uur heeft een bedrijfsongeval plaatsgevonden in Kruiningen.
Een 16-jarige Kapellenaar was aan het werk bij een bedrijf aan de Stationsweg in Kruiningen toen hij, door onbekende oorzaak, door een van de lichtplaten op het dak van het bedrijf viel. Hij is 6 meter lager op een betonnen vloer terecht gekomen. De man is, met mogelijk hersenletsel, door de traumahelicopter, overgebracht naar het ziekenhuis in Antwerpen. Over zijn toestand is nog niets bekend. De arbeidsinspectie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.


O-5150-2005 Vernieling auto, Middelburg

Op de Laan Der Verenigde Naties in Goes, is, van een geparkeerde auto, een van de banden lekgestoken.
De vernieling heeft plaatsgevonden tussen gisteravond 19.00 uur en vanmiddag 16.30 uur. Een schadebedrag is nog niet bekend.


O-5151-2005 Aangehouden na huisvredebreuk, 's-Heerenhoek

Een 35jarige man uit 's-Gravendeel is vanavond rond 18.55 uur aangehouden in een woning in 's-Heerenhoek.
De man weigerde, na diverse vorderingen van de bewoners van de woning, het pand te verlaten en is door de politie aangehouden en meegenomen naar het bureau. Hij zit nog steeds vast.


W-5152-2005 Vernieling auto, Domburg

In de Lijsterhofstraat in Domburg is tussen gisteravond 18.00 uur en vanmorgen 11.00 uur een personenauto vernield.
De auto is bespoten met, vermoedelijk, de inhoud van een brandblusser. Hierdoor is mogelijk de lak van de auto ernstig beschadigd. Een schadebedrag is nog niet bekend.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.