2e persbericht van zaterdag 30 juli 2005

Eindhoven 30-07-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Bromfietser gewond bij ongeval

Zaterdagmiddag rond 14.30 uur is op de Onze Lieve Vrouwestraat een 16-jarige jongen uit Son gewond geraakt. Hij reed over de parallelweg van de Onze Lieve Vrouwestraat in de richting van de John F.Kennedylaan. Door onbekende oorzaak raakte hij de controle over zijn voertuig kwijt en kwam ten val. Hij is met hoofdletsel opgenomen in het ziekenhuis.

Helmond: Diefstal uit woning

Zaterdag tussen 10.00 uur en 13.00 uur is ingebroken bij een woning aan de Broekwal. De ruit van de keukendeur werd ingegooid. Er werden enkele metaaldetectors, een home-cinemaset en een dvd-recorder meegenomen.

Helmond: Auto gestolen

Tussen zaterdag 1.30 uur en 10.15 uur is vanaf de Rijnlaan een auto weggehaald. Het gaat om een rode Mercedes Benz, type 190 D, met het kenteken ZX-26-BP.

Asten: Inbraak bij bedrijf

Tussen vrijdag 21.15 uur en zaterdag 6.30 uur is ingebroken bij een bedrijf aan de Burgemeester Frenckenstraat. Er werd een gat in het dak geknipt. De buit bestond uit parfums, make-up en elektrische apparatuur.

Best: Kleding weg bij inbraak

In de nacht van vrijdag op zaterdag is ingebroken bij een bedrijf aan de Hoofdstraat. De glazen toegangsdeur werd ingeslagen. Er werd een onbekende hoeveelheid kleding meegenomen.

Budel: Auto gestolen

In de nacht van vrijdag op zaterdag is vanaf de Heggewikke een auto weggehaald. Het gaat om een zwarte Opel Zafira met het kenteken 23-JJ-RJ.

Lierop: Vogels gestolen

Tussen vrijdag 21.00 uur en zaterdag 8.00 uur is ingebroken bij een gebouw aan de Stipdonk. Enkele dakplaten werden opengebroken. Een Ara Militaris, een koppel Amazona Oratrix, een koppel Rose Kaketoes en een Blauwvoorhoofd Amazone werden meegenomen uit enkele volières.

Valkenswaard: Auto gestolen

Vanaf het Cuneradal is tussen vrijdag 22.00 uur en zaterdag 9.00 uur een auto weggenomen. Het gaat om een groene Volkswagen Golf Variant met het kenteken 75-JK-SX.