TROS

Afdeling Communicatie
Hilversum, 26-07-2005

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 30 juli
Radio 2 - 16.00 uur

GASTEN TROS MUZIEKCAFÉ ZATERDAG 30 JULI

Luckyfella is Marcel Kapteijn. Na zijn succesvolle eerste album legt hij nu de laatste hand aan zijn tweede album. In TROS MUZIEKCAFÉ een voorproefje hiervan waaronder de nieuwe single 'Mr. Mambo'.

De band Touchin' Tongues bestaat nu vijf jaar en maakt funky gitaarrock met een vleugje soul. Zangeres Jomy en gitarist/songwriter Tasilo hebben de Rock Academie in Tilburg gevolgd. Zo'n 40 nummers hebben ze al op hun naam staan en nu is hun eerste officiële single uit. Zaterdag brengen ze deze in de studio natuurlijk ten gehore.

Blitzblum is een nieuwe Nederlandse singer/songwriter, die met het nummer 'Op goed geluk' de 38ste plaats in de Top 100 heeft gehaald. Zijn beroep, creatief-directeur van een reclamebureau, combineert hij sinds twee jaar met zijn zangcarrière. Op zijn nieuwe cd staat ook het nummer 'Zo dichtbij', een duet met zijn 12-jarige dochter Charlotte. Aan presentator Hadassah de Boer vertelt hij over deze bijzondere samenwerking.

Ben studeerde rechten in Engeland maar bleef tegelijkertijd zijn jeugdliefde, de piano, trouw en nam les bij jazzpianist Dave Buxton. Vervolgens studeerde hij componeren/arrangeren aan het Conservatorium in Rotterdam. In TROS MUZIEKCAFÉ laat hij horen wat hij in zijn mars heeft.

TROS MUZIEKCAFÉ komt ook deze zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/




TROS