Digitale Gemeente Houten

Opnieuw hardrijders in Schonauwen 2

vrijdag 5 augustus 2005 - Bron: Redactie SDGH

Binnen de wijk Schonauwen 2 lopen opnieuw de gemoederen op betreffende het hardrijdende verkeer. De afgelopen week is de wijk afgesloten met hekken, waardoor de wijk Het Water minder doorgaand autoverkeer te verwerken kreeg.

Maar omdat het nog een aantal maanden duurt voordat de wijk Schonauwen 2 (De Muren) haar definitieve inprikker op de Rondweg krijgt, moet er nog steeds gebruik worden gemaakt van alternatieve routes, waar volgens bewoners te hard wordt gereden. De bewonersvereniging Schonauwen 2 schrijft op haar website dat escalatie dreigt als er niet snel extra maatregelen worden genomen.

De bewonersvereniging roept de bewoners op om rustig te blijven en niet het recht in eigen hand te nemen. Tevens verzoekt de bewonersvereniging alle bewoners en bezoekers van de wijk nogmaals om maximaal 30 kilometer per uur te rijden.

Website Schonauwen 2

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).