Ingezonden persbericht


Persbericht d.d. 29 juli

Themasnuffelmark Extreme day! op Speelland Beekse Bergen Snuffelmarkt met spannende nevenactiviteiten

Zondag 7 augustus organiseert Speelland Beekse Bergen weer een sfeervolle snuffelmarkt. Het thema rondom de markt is deze keer 'Extreme day!'. De nevenactiviteiten staan in het teken van extreme sports. Men kan zich wagen aan een mega toggle afdaling, een klimwand, een mobiel skatepark en waterwaaghalzen kiezen het banaanvaren. Wie niet durft, kijkt gezellig toe of snuffelt rond op de succesvolle snuffelmarkten van Speelland Beekse Bergen. Er staan tal van kramen en er is een mix van braderie en rommelmarkt. Natuurlijk zijn alle speellandattracties gewoon geopend. De snuffelmarkt is geopend van 9.00 tot 18.00 uur. De entreeprijs bedraagt EUR 3,00.

Extreme day!
Zondag 7 augustus is 'Extreme day!' het thema rondom de succesvolle snuffelmarkten van Speelland Beekse Bergen. De nevenactiviteiten staan deze dag in het teken van extreme sports. Speelland Beekse Bergen organiseert verschillende spannende activiteiten. Durfals kunnen zich wagen aan een klimwand, banaanvaren op het meer, een mobiel skatepark of een toggle afdaling. Bij een toggle afdaling glijdt men aan een touw van een hoge toren via een geleider naar beneden. Alle extreme sports worden natuurlijk deskundig begeleid.

Snuffelen en spelen
Wie niet van extremen houdt hoeft zich uiteraard niet te vervelen. De gezellige snuffelmarkten van Speelland Beekse Bergen bieden een keur aan kraampjes met nieuwe en tweedehands spullen. Uiteraard zijn alle speellandattracties gewoon geopend. Bij warm weer is het goed toeven op het strand en bieden waterattracties verkoeling en extra speelplezier voor de kinderen.

Speelland Beekse Bergen
Speelland Beekse Bergen biedt een dag vol speelplezier voor kinderen tot 12 jaar. Zij vinden hier een grote speeltuin en enorm veel attracties. Bovendien wordt er een scala aan evenementen georganiseerd. Kinderen vinden er verschillende schommels in Schommelland maar ook de Sahara-buggybaan en de Ballenberg. In Verkeersland halen kinderen hun rijbewijs. Bij warm weer zorgen de verschillende waterattracties voor extra plezier. De waterglijbanen laten kinderen van grote hoogte naar beneden suizen. De Aquashuttle lanceert kinderen in een speciale shuttle met hoge snelheid op het water. Topattractie is de unieke Waverider, deze attractie gaat zo snel dat het lijkt alsof de bezoeker in een speedboot zit. Bovendien beschikt het park over een groot meer met kindveilig zwemwater. Voor de zonaanbidders zijn er de grote zandstranden. Speelland Beekse Bergen is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur.

Voor meer informatie kan men bellen met Speelland Beekse Bergen tel: 0900-2335732 (EUR 0,15 p.m.) of kijken op internet: www.speelland.nl

Noot voor de redactie (