Nederlandse Spoorwegen
1 augustus 2005

Extra lange treinen voor bezoekers `Monaco aan de Maas'

Op zondag 7 augustus vindt in de Rotterdamse binnenstad een groot autosportevenement plaats. `Monaco aan de Maas' is een demonstratie en een show van auto's. Voor de bezoekers hiervan laat NS op een aantal trajecten extra lange treinen rijden. NS adviseert bezoekers van `Monaco aan de Maas' te reizen via station Rotterdam Centraal. Van daaruit is het ongeveer 10 minuten lopen naar het parcours.

Op de trajecten Amsterdam Centraal ­ Gouda ­ Rotterdam Centraal, Utrecht Centraal ­ Rotterdam Centraal en Hoek van Holland Strand ­ Rotterdam Centraal rijden zondag extra lange treinen. Er vindt extra controle van de treinkaartjes plaats.
Reizigers die reizen van of naar één van de stations tussen Den Haag Centraal en Utrecht Centraal, moeten rekening houden met een extra reistijd van 30 tot 60 minuten. ProRail werkt rond die datum aan het spoor, waardoor er geen rechtstreeks treinverkeer mogelijk is tussen Den Haag Centraal en Gouda of tussengelegen stations.

Reisinformatie
Voor algemene reisinformatie kunnen treinreizigers terecht op www.ns.nl. Op deze site is via de Planner Plus gemakkelijk de reis vooruit te plannen. Voor een reisadvies op maat: 0900-1475 ( 0,35 p.m.).

Noot aan de redactie