Robert Doornbos in Minardi tijdens Monaco aan de Maas

28.07.2005 / 16:14 / Rubriek: Sport / Organisatie: Amd marketing communicatie

Amd marketing communicatie

PERSBERICHT
Rotterdam, 27 juli 2005

Robert Doornbos in Minardi tijdens Monaco aan de Maas

De nieuwe Minardi Formule 1-coureur Robert Doornbos, die afgelopen weekend zijn debuut maakte tijdens de Grand Prix van Hockenheim, zal ook bij het autosport evenement Monaco aan de Maas in Rotterdam aan de start verschijnen. Doornbos zal net als zijn teamgenoot Albers in een F1 Minardi een demonstratie verzorgen op het stratencircuit in Rotterdam. Doornbos zal het dagprogramma rond de klok van vier uur afsluiten met een spectaculaire demonstratierun in zijn eigen Minardi-Cosworth Formule 1 bolide!

Robert Doornbos;Ik kan niet wachten om op 7 augustus in de Minardi over de Coolsingel, Hofplein en Mariniersweg te rijden. Het voelt voor mij echt aan als Monaco aan de Maas: in de straten waar ik normaal alleen rijdt in een privé-auto, kan ik nu in mijn Minardi flat out gaan!

Naast de geplande demonstratie zal Doornbos ook de gehele dag aanwezig zijn op de paddock nabij NS-station Blaak waar iedereen ruim de mogelijkheid zal krijgen om Nederlands nieuwste Formule held in eigen persoon te ontmoeten, hem persoonlijk vragen te stellen, gezamenlijk fotos te maken en uiteraard handtekeningen te verzamelen. Ook zal tijdens het evenement op diverse plaatsen de nieuwste Officiële Robert Doornbos Merchandise te verkrijgen zijn!

Na de geweldige Red Bull Air Race is het nu aan Monaco aan de Maas om Rotterdam als wereldstad op de kaart zetten. Vele internationale gasten zullen het evenement bezoeken en er is een imposante gastenlijst met invloedrijke mensen uit het Formule 1 circuit.
Kaarten voor het evenement zijn nog te koop via www.rotterdamracing.nl of Ticketbox. Kaarten zijn tevens los verkrijgbaar op het evenement zelf of bij het VVV kantoor op het Stadhuisplein in Rotterdam.

Foto: Herman Vaanholt en Robert Heilbron, organisatoren van Monaco aan de Maas, samen met Robert Doornbos.

Meer info op www.robertdoornbos.com