Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* District Achterhoek


Nadere informatie:

Bureau Communicatie,

Persvoorlichting

Anton de Ronde

055 - 548 60 52


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT ACHTERHOEK


7 augustus 2005


Doetinchem - wie niet horen wil..

Hij was de hele nacht (vrijdag op zaterdag) al vervelend in het uitgaanscentrum; bemoeide zich met van alles en nog wat en toen de politie hem vroeg om weg te gaan vond hij dat niet nodig. Tot een aantal malen werd de 19-jarige Doetinchemmer vriendelijk gevraagd om weg te gaan. Toen de agenten meenden succes te hebben, kwam hij even later toch weer terug en begon hen te beledigen.
Ja en toen was er geen pardon meer en werd hij aangehouden. Met een boete heeft hij het politiebureau verlaten en het advies om iets minder te drinken !


Doetinchem- hoera (g)een reis gewonnen


Het telefoontje was zo veelbelovend; ze hadden een reis naar Amerika gewonnen. Een Doetinchems echtpaar was zeer verheugd en voor een paar honderd euro mochten de kinderen ook mee. De droom viel in duigen toen ze hoorden, dat ze opgelicht waren. Inmiddels was er wel ruim 800 euro van hun rekening afgeschreven. De politie blijft voor dergelijke praktijken waarschuwen en in de landelijke media is ook voor deze vorm van oplichting gewaarschuwd.


Winterswijk - rijden onder invloed


Bij een alcoholcontrole op de Rondweg-West werd zondagochtend (00.15 uur) een 27-jarige automobilist uit Enschede gecontroleerd. Hij bleek de enige van de 55 gecontroleerde bestuurders te zijn die te veel had gedronken. Op het politiebureau blies hij 0.9 promille. Hij kreeg een boete en een rijverbod.


Einde berichten



---- --