Digitale Gemeente Houten

Kliko actie tegen hardrijders in Loerik

zondag 7 augustus 2005 - Bron: Bewonersvereniging Aquarelle

Bewoners van de wijk Loerik 2 (De Tuinen) worden opgeroepen om vanaf maandag 15 augustus, als de basisscholen weer beginnen, een week lang hun groene kliko langs de kant van de weg te zetten, met daarop een 30km-actie-affiche geplakt.

Bewonersvereniging Aquarelle heeft alle leden en niet-leden voorzien van een affiche met daarop een afbeelding van een 30 km-bord en vraagt wijkbrede medewerking aan deze actie.

Vijf jaar na realisatie van de wijk is de hoge snelheid in de wijk nog altijd een punt van aandacht. Gedurende de zomermaanden wordt dit probleem vaak versterkt door autos die met veel motor- en audiovermogen hun weg naar het in deze wijk gelegen strandje aan de Rietplas zoeken.

Bewoners van omliggende straten worden eveneens opgeroepen aan de actie deel te nemen. Zij kunnen een actie-affiche aanvragen bij aquarelle@houten.com of hier downloaden.

Ook een aantal andere bewonersverenigingen in Houten is opgeroepen mee te doen aan deze actie.

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2005 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).