Gemeente Doorn


Vakantietijd=caravantijd

Regelmatig wordt bij de gemeente geïnformeerd naar wat nu wel en niet is toegestaan bij het parkeren en stallen van caravans. Voor alle duidelijkheid treft u hierbij de regels aan zoals die in de algemene plaatselijke verordening staan vermeld:

Het is verboden een woonwagen, kampeerwagen, caravan, camper, magazijnwagen, aanhangwagen, keetwagen of ander dergelijk voertuig dat voor de recreatie dan wel anderszins uitsluitend of mede voor andere dan verkeersdoeleinden wordt gebezigd:

a. langer dan een week te plaatsen of te hebben op een door het college aangewezen weg, waar dit naar zijn oordeel buitensporig is met het oog op de verdeling van beschikbare parkeerruimte of schadelijk is voor het uiterlijk aanzien van de gemeente;

b. op een door het college aangewezen plaats te parkeren, waar dit naar zijn oordeel schadelijk is voor het uiterlijk aanzien van de gemeente.

Het college kan ontheffing verlenen van het in het eerste lid, aanhef en onder a gestelde verbod.Het in het eerste lid gestelde verbod geldt niet voor zover de Provinciale caravan- en tentenverordening, het Provinciaal wegenreglement Utrecht of de Provinciale landschapsverordening Utrecht van toepassing is .

Geplaatst: 11-08-2005 08:40:05
Bewerkt : 11-08-2005 08:59:21