15-03-2013 na am van de tiener geanonimiseerd om privacy redenen (redactie Nieuwsbank)
Politie Noord- en Oost Gelderland


Vermiste tiener


's Heerenberg 11-08-2005 - De politie Doetinchem is bezig met een onderzoek naar vermissing van de 14-jarige * uit s Heerenberg. Op dinsdag 2 augustus ging zij met een vriendin mee naar Doetinchem en zou daar blijven slapen. Toen zij niet thuis kwam maakte de familie enkele dagen later melding van de vermissing.

Vervolgens, zo blijkt uit het politieonderzoek, is zij na enkele dagen kennelijk door een vriendin op een scooter opgehaald. Meerdere vriendinnen hebben daarna nog contact met haar gehad. De familie en politie hebben inmiddels diverse adressen nagetrokken maar tot op heden zonder resultaat.

* heeft het volgende signalement: lengte 1.70 m , normaal postuur, bruin/groene ogen, donkerblond halflang haar met high-lights. Zij droeg die dag een blauwe spijkerbroek, een blauw T-shirt met het logo en de letters PLAYBOY, een bruine ¾ jas met knopen van het merk GSUS en halfhoge sportschoenen. Zij heeft een omafiets meegenomen .

De reden waarom zij niet naar huis is gegaan is nog onduidelijk. De politie gaat er vooralsnog niet van uit, dat zij het slachtoffer is geworden van een misdrijf.


Ieder die informatie over de vermiste * heeft, wordt verzocht contact op te nemen met de politie Doetinchem 0900 8844