Rijn & Venen, 09.25 uur

Utrecht 11-08-2005 - Nieuwsberichten district Rijn & Venen

Verkeerscontrole

LOENEN AAN DE VECHT / BREUKELEN Woensdagmorgen 10 augustus hielden twee agenten op diverse plaatsen korte verkeerscontroles. Op de Rijksstraatweg in Loenen aan de Vecht werden 50 automobilisten gecontroleerd op autogordelgebruik. Twee bestuurders kregen een bekeuring.

Omstreeks 12.00 uur werd gecontroleerd op fout parkeren op de Stationsweg in Breukelen. Hier werden 13 bekeuringen uitgeschreven. Enige tijd later schreven de agenten op de Hazeslinger 13 bekeuringen uit voor te lang parkeren in de blauwe zone.

Geweld

MAARSSEN Op woensdag 10 augustus deed een 15-jarige jongen uit Maarssen aangifte van mishandeling op het politiebureau. De politie hield twee verdachten aan.

De jongen verklaarde omstreeks 20.40 uur op de Planetenbaan in elkaar te zijn geslagen door twee mannen. De mannen, van 21 en 61 jaar oud en afkomstig uit Maarssen, hadden de 15-jarige jongen waarschijnlijk wegens een ruzie uit het verleden geslagen. De jongen liep hierdoor gezichtsletsel op. Op het moment dat de 15-jarige jongen aangifte deed, kwamen de verdachten zelf naar het politiebureau. Daar zijn ze aangehouden en ingesloten voor verhoor. De zaak wordt nader onderzocht.