FloraHolland


TV-opnamen Tegen de Klok op FloraHolland vestiging Naaldwijk

Naaldwijk Op 12 augustus zijn er op FloraHolland vestiging Naaldwijk tv-opnamen gemaakt in de afmijnzalen en de distributiehal. Inkoper Gijs van de Berg uit Spijkenisse heeft zijn hulp aangeboden aan teamcaptain Martijn in het programma Tegen de klok. De uitdaging van de teamcaptain, Martijn, is om een 500 meter lange catwalk met bloemen te versieren in de kleuren van Spijkenisse (geel, wit, blauw). Of dit lukt , is zondag 14 augustus a.s. op Nederland 1 om 21.15 uur te zien.

Deze zomer brengt de NCRV in samenwerking met NederlandSchoon het programma Tegen de Klok. Het programma is gebaseerd op het succesvolle Belgische programma, Fata Morgana. De presentatie is in handen van Jetske van den Elsen en Joep Onderdelinden.

De opdracht

De deelnemers aan Tegen de Klok zijn de negen gemeenten die in de race zijn voor de titel Schoonste gemeente van Nederland, een initiatief van NederlandSchoon. De strijdende gemeenten zijn Leeuwarden, Leiden, Lelystad, Nijmegen, Renkum, Roerdalen, Spijkenisse, Venlo en Waalre. Na de opdracht aan deze gemeenten om zes weken lang 1 km² schoon te houden, zijn nu de bewoners aan de beurt om een bijzondere opdracht te vervullen. Daarvoor krijgen ze slechts zes dagen de tijd. En, een gemeente weet nooit vantevoren wanneer ze aan de beurt is en wat de opdracht wordt.

Karavaan

Een speciale Tegen de Klok-karavaan, bestaande uit een compleet productieteam, reist de hele zomer door het land, aangevoerd door Joep en Jetske. Zij volgen de verrichtingen van de inwoners, die alles op alles zullen moeten zetten om de opdrachten uit te voeren. Na negen weken strijden, vindt op 4 september de spannende finale plaats en wordt duidelijk wie de Schoonste gemeente van Nederland is geworden.

Meer informatie: http://www.ncrv.nl


---