Heuvelrug, 11.35 uur

Utrecht 14-08-2005 - Nieuwsberichten district heuvelrug

Gewapende overval

RHENEN - Een horecagelegenheid aan de Frederik van de Paltshof werd vrijdagavond 12 augustus omstreeks 22.00 uur overvallen.

De gelegenheid was sinds 21.00 uur gesloten voor bezoekers.

De overvaller kwam kort na 22.00 uur de zaak binnen toen de medewerkers van de winkel het pand wilden verlaten. Hij bedreigde hen met een wapen en ging er uiteindelijk met een onbekend geldbedrag vandoor.

Kort na de overval werd de omgeving afgezet en gezocht naar de verdachte.

Signalement: man van ongeveer 1.67 meter, tenger, tussen de 17 en 23 jaar. Hij droeg witte schoenen, en was gekleed in een donkerblauwe trainingsbroek en trainingsjack.

U kunt de politie helpen dit misdrijf op te lossen als u denkt meer te weten over de overvaller of over de overval, telefoonnummer 0900-8844.

Dronken in het verkeer

VEENENDAAL - Een 19-jarige man uit Scherpenzeel werd zaterdag rond middernacht aangehouden omdat hij op een snorfiets reed zonder verlichting.

Toen agenten hem aanhielden bleek hij niet in het bezit van een bromfietscertificaat en een geldige verzekering. Tevens had hij teveel gedronken (685 ug/l). Tegen de man werden diverse processen-verbaal opgemaakt.

Vechten

VEENENDAAL In de nacht van zaterdag op zondag kreeg de politie rond 03.00 uur de melding dat er gevochten werd op De Markt.

Een 18-jarige vrouw vertelde de agenten dat zij door twee mannen van twintig jaar uit Rhenen was mishandeld. Tijdens de aanhouding van het tweetal, werd een van hen opnieuw agressief en sloeg een 35-jarige man uit Veenendaal.

Het tweetal werd naar het politiebureau gebracht waar zij werden ingesloten.