Politie Zuid-Holland-Zuid

14/08 Hoeksche Waard

14-08-2005 - Persberichten District III

ALCOHOL
NUMANSDORP Een 47-jarige automobilist uit Goudswaard heeft een rijverbod van vier uur gehad. Agenten controleerden hem op zaterdagavond 13 augustus 2005 op de Molendijk in Numansdorp. De man had een te hoog alcoholpromillage.

GESLAGEN
s-GRAVENDEEL Een 23-jarige man uit s-Gravendeel heeft aangifte gedaan. De man vertelde dat hij op de kermis tegen iemand had aangestoten. Direct sloegen twee verdachten hem op zijn oog. Op het moment dat de 23-jarige zijn verhaal deed renden vrienden achter een van de verdachte aan. Later meldde zich verdachte nummer twee. Het ging om twee broers van 18 en 21 jaar uit Bleiswijk. Deze vertelden dat zij juist werden geslagen. Het incident gebeurde op vrijdagavond 12 augustus 2005 op de Havenstraat in s-Gravendeel.

TELEFOON
PUTTERSHOEK Vier jongens zijn aangehouden voor de beroving van een telefoon. Op zaterdagavond 13 augustus 2005 renden twee jongens van 15 jaar uit Strijen naar agenten die stonden bij een horecagelegenheid op de Groeneweg in Puttershoek. Ze vertelden dat vier verdachten bij een van hen de telefoon hadden gestolen. De politiemensen stelden een onderzoek in en vonden de vier bij een bushokje. Achter het hokje lag de batterij van de telefoon. De verdachten zijn 14 en 15 jaar en komen uit Rotterdam.