Politie Zeeland


---


Z-5532-2005 (Erg) onder invloed, Sluis

De politie heeft gisteravond rond 18.49 uur een blaastest afgenomen van een 37-jarige man uit Sluis.
De man was doorgereden na het veroorzaken van een aanrijding, en een en ander was in een conflict uitgemondt. (Gegevens mbt het conflict zijn door mijn collega's nog niet in het systeem gezet) De man wilde er vandoor gaan tot het moment dat de politie ter plaatse kwam op de Sint Annastraat in Sluis. De man wilde geen kant uit, en zeker niet uit zijn auto. Daarom is hij aangehouden en uit zijn auto gehaald door de politie. Hierop is de man overgebracht naar het politiebureau waar hij wel meewerkte aan een ademanalyse. Hieruit bleek dat de man meer dan vijf keer teveel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van veertien uur. Na verhoor is de man weer in vrijheid gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.


O-5533-2005 Mishandeld, Goes

Een 22-jarige Goesenaar is vannacht rond 04.00 uur mishandeld door onbekenden.
De man verliet rond dat tijdstip een horecagelegenheid aan de Wijngaardstraat in Goes en kan zich vanaf dat moment niets herinneren. Hij werd liggend op straat aangetroffen en gaf geen reactie. De 22-jarige werd vanmorgen wakker in een ziekenhuisbed met een zwaar gekneusde schouder. Ook heeft de man letsel aan zijn armen. De politie vraagt eventuele getuigen zich te melden op het politiebureau in Goes, danwel te bellen met telefoonnummer 0900-8844.


O-5534-2005 Onder invloed, Sint Annaland

Vannacht rond 03.25 uur is een 21-jarige automobilist uit de gemeente Tholen betrapt op het rijden onder invloed.
De man reed over de Noordstraat in St. Annaland toen hij werd gecontroleerd door de politie. Hij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van vier uur en een bekeuring.


O-5535-2005 Vernieling ruit, St. Philipsland

Een ruit van een woning aan de Langeweg in St. Philipsland is vernield.
Een schadebedrag is niet bekend. De vernieling heeft plaatsgevonden tussen 01.30 uur vannacht en 7.45 uur vanmorgen.


W-5536-2005 Inbraak in auto, Vlissingen

In een geparkeerde auto op de Van Hogendorpweg in Vlissingen is tussen gisteravond 20.00 uur en vanmorgen 09.00 uur ingebroken.
Uit de auto is een colbert en een zonnebril weggenomen. Door een ruit te vernielen heeft/hebben de dader(s) zich toegang tot de auto verschaft.


W-5537-2005 Diefstal bromfiets, Koudekerke

Tussen 16.30 en 17.30 uur vanmiddag is een bromfiets gestolen vanaf de Ter Poorteweg in Koudekerke.
Het betreft een Yamaha in de kleur rood en voorzien van verzekeringsplaatje QRZ-118.


Z-5538-2005 Onder invloed, Schoondijke

Op de Gaternisseweg in Schoondijke is een 47-jarige man uit de gemeente Sluis betrapt op het rijden onder invloed.
Uit een blaastest bleek dat de man teveel had gedronken. Hij kreeg een rijverbod van een uur en een bekeuring.


Op de grens van land en water leveren de 1000 medewerkers van politie Zeeland zelfstandig en in samenwerking met anderen een "bijdrage op maat" aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid binnen de Zeeuwse samenleving en haar 15 miljoen gasten. Professioneel en integer met afwisselend werk met een wisselende werkdruk tussen wisselende mensen.
Politie Zeeland biedt politiezorg op maat door in elke Zeeuwse gemeente één of meer wijkteams te laten werken. Daarvoor is in elke gemeente een politiebureau.