BNN

opnames van de speciale marathonuitzending 5 jaar Top of the Pops

Hilversum, 11 augustus 2005

Top of the Pops bestaat vijf jaar en dat moet gevierd worden! Daarom nodigen we je graag uit voor de opnames van de speciale marathonuitzending van de populaire chartshow op dinsdag 16 augustus en/of woensdag 17 augustus aanstaande om 18.00 uur. Naast het bijwonen van de opnames is het natuurlijk ook mogelijk om de aanwezige artiesten te interviewen over hun ervaringen bij Top of the Pops.

Tijdens deze opnamedagen treden onder andere Di-rect, Kane, Brainpower, K3 en Jim op en ook artiesten als Within Temptation, Do, Lange Frans, Ali B en Intwine zijn van de partij. Naast de vele artiesten zijn natuurlijk ook Hanna Verboom en Curt Fortin aanwezig om de hele show te presenteren. Dit doen zij bijvoorbeeld samen met bn'ers als Giel Beelen, Floortje Dessing en Joey van der Velden.

Op zaterdag 20 augustus van 12.00 uur tot 19.55 uur zendt BNN op Nederland 2 de speciale uitzending uit. Gedurende deze zeven uur durende show is het beste uit de Top 1000 van de afgelopen vijf jaar Top of the Pops (TOTP) in Nederland te zien. De meest favoriete nummers uit die Top 1000 worden door de TOTP-kijkers zelf bepaald via www.topofthepops.nl.

Tijdens de opnamedagen is er gelegenheid om zowel de optredens te zien als een kijkje achter de schermen te nemen. Natuurlijk kunnen de artiesten en presentatoren gevraagd worden naar hun ervaringen over 5 jaar Top of the Pops. Wil je van deze uitnodiging gebruik maken, fax of mail dan onderstaande antwoordstrook voor 12 augustus naar nummer 035-6555322. Je bent dan vanaf 18.00 uur welkom.

Met vriendelijke groet,
BNN

Marion van Dam

Bijlage: Overzicht artiesten

ARTIESTEN
16 augustus
Optredens:
Jim Brainpower
Chipz
Ali B. en Brace
Te gast: Lange Frans & Baas B
Do
BlØf
Within Temptation
Intwine
Floortje Dessing
Joey van der Velde
Giel Beelen
Sophie Hilbrand
Wouter van der Goes

17 augustus
Optredens:
Di-rect
K3
Kane
Te gast:
Tijl en Arie van de Lama's
Jody Bernal
Wouter van der Goes
Sita
Kim Lian van der Mey

BNN
Marion van Dam
Postbus 646
1200 AP Hilversum