Dienstenbond CNV

Principe-akkoord Sociaal Beleidskader Veen Bosch en Keuning 16-08-2005

Op 20 juli informeerden wij u over de besprekingen over een nieuw Sociaal Beleidskader bij Veen Bosch en Keuning. Wij zijn op donderdag 28 juli 2005 tot een principe-akkoord gekomen. Dit leggen wij u ter stemming voor.

Het nieuwe kader heeft volgens uw werkgever geen concrete aanleiding en dient voor kleine- reorganisaties in de periode 2005 tot 2007. Uw werkgever zal per reorganisatie advies moeten vragen bij de Ondernemingsraad. Als u dat wenst zullen wij u in die reorganisaties ondersteunen.

Het kader is grotendeels hetzelfde als het eerdere. Wij hebben aangegeven dat wij de zoektermijnen in het eerdere kader te kort vonden. Om deze reden hebben wij het voor elkaar gekregen dat de termijnen voor iedere leeftijd en dienstverband zijn verbeterd. Voorts is de verhuiskostenregeling voor de lagere inkomens verbeterd.

De volledige tekst van het plan treft u hier aan.

Wij verzoeken u om via e-mail aan te geven of u kunt instemmen met het Beleidskader. Wilt u vóór 22 augustus 2005 reageren? Wij geven u een positief stemadvies.

Vragen en opmerkingen vernemen wij graag. U kunt hiervoor terecht bij uw bestuurder, Martijn Donker. Hij is bereikbaar op 035-6460580. Mailen kan ook op hilversum@cnvdibo.nl