Ingezonden persbericht


MatrixOne benoemt Chris Nicolaes tot Country Manager Benelux

Amsterdam, 16 augustus 2005 - MatrixOne (Nasdaq: MONEE) heeft de Nederlander Chris Nicolaes (47) benoemd tot Country Manager Benelux. Nicolaes is sinds 2003 Director Central Europe en reeds verantwoordelijk voor het succesvol uitbouwen van de activiteiten in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Oost-Europa. Met de nieuwe benoeming breidt hij zijn taken uit naar de Benelux. In deze regio zal hij zich bezighouden met de verdere ontwikkeling van de verkooporganisatie om de marktpositie van de PLM-oplossingen van MatrixOne te versterken.

"Steeds meer wereldwijd opererende organisatie erkennen de voordelen van PLM-oplossingen. Internationaal bekende merken, waaronder Philips, Nokia en Sony Ericson in de high tech-sector, Johnson & Johnson en Proctor & Gamble in de CPG industrie en Porsche, Honda, Scania en Iveco in de automobielbranche, werken al sinds lange tijd met de bewezen oplossingen van MatrixOne om producten snel te ontwikkelen en op de markt te brengen," zegt Chis Nicolaeas. "De globalisering van bedrijven maakt deze uitdaging alleen maar groter. Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van het Benelux team en mee te werken aan het professionaliseren van productiebedrijven in deze bewegende markt."

Nicolaes heeft ruime ervaring in de ICT-markt. Voor hij in dienst trad bij MatrixOne was hij Director Business Development bij EBM Solutions, Europees distribiteur van Business Intelligence-software en services. Ook op het gebied van ERP-oplossingen beschikt hij over uitgebreide kennis en expertise. Voor ERP-leverancier Marcam stond hij als Director International Business EMEA aan de basis van de implementatie en uitbouw van de verkooporganisatie.

# # #

MatrixOne
MatrixOne, Inc. (Nasdaq: MONEE) is marktleider op het gebied van collaborative Product Lifecycle Management-oplossingen (PLM). Het bedrijf biedt flexibele oplossingen die de kracht van wereldwijde value chains versterken en zo innovatie en snelle marktintroducties mogelijk maken. De klanten van MatrixOne zijn marktleiders op het gebied van luchtvaart en defensie, automotive, consumentengoederen, high-technology, natuurwetenschappen, productie- en procesindustrie. Voorbeelden zijn Agilent, General Electric, Honda, Johnson Controls, Philips, Procter & Gamble, Siemens en Toshiba. Het hoofdkantoor van MatrixOne (www.matrixone.com) staat in Westford (Massachusetts, VS). Het bedrijf heeft verder kantoren in Noord-Amerika, Europa en Azië.

Voor meer informatie en/of fotomateriaal:
Lammers van Toorenburg Benelux PR
Anja Breunis
Tel. 030 - 6565070
E-mail anja@lvtpr.nl