Provincie Utrecht

Digitale strategische plannen

De provincie Utrecht heeft nieuwe strategische (omgevings)plannen vastgesteld. Dit zijn het Streekplan 2005-2015, het Strategisch Mobiliteitsplan 2004-2015, het Waterhuishoudingsplan 2005-2010 en het Milieubeleidsplan 2005-2008. Deze zijn nu allemaal op een digitale leest geschoeid, zodat we ze u raadpleegbaar én uitwisselbaar aan kunnen bieden.

Raadpleegomgeving
De raadpleegomgeving is bedoeld voor iedereen die nieuwsgierig is naar het provinciale strategische beleid voor de leefomgeving. U kunt zoeken op trefwoord, via de index en door op de plankaart te klikken. De digitale plankaarten zijn interactief. Door op een bepaalde locatie in één van de plankaarten te klikken vindt u de bijbehorende beleidstekst. Op deze manier kunt u voor een bepaald gebied het complete provinciale strategische beleid voor de leefomgeving achterhalen.

Disclaimer. Hoewel de teksten en afbeeldingen in de raadpleegomgeving met de grootst mogelijke zorgvuldigheid zijn opgesteld kunnen daaraan geen rechten worden ontleend. Voor de juiste tekst en afbeeldingen zijn uitsluitend de teksten in de analoge plannen beslissend.

Ga verder naar: de raadpleegomgeving

Planbestanden strategische plannen
Vanaf deze pagina kunnen de professionele gebruikers onder meer de IMRO-bestanden (Informatie Model Ruimtelijke Ordening) van de provinciale strategische plannen downloaden.