2e persbericht van dinsdag 16 augustus 2005

Eindhoven 16-08-2005 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Aanhouding na dodelijke schietpartij

Na een uitgebreid onderzoek is zaterdag 6 augustus op het politiebureau aan de Mathildelaan een 37-jarige man uit Veldhoven aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij een schietpartij op 3 augustus jl. waarbij een 34-jarige man uit Eindhoven op de Humboldtstraat om het leven kwam. De verdachte werd in eerste instantie als getuige gehoord maar werd lopende het onderzoek als verdachte aangehouden. De man is voorgeleid aan de rechter commissaris en in bewaring gesteld. Het onderzoeksteam werkt nog steeds met twaalf rechercheurs aan de zaak.

Eindhoven: Vijf mannen aangehouden met harddrugs

De politie heeft donderdag een inval gedaan in een woning aan de Caenlaan. De politie had het vermoeden dat er harddrugs in het pand aanwezig waren. Er werden 22 cachetjes met cocaïne, enkele honderden euros, twee boksbeugels en twee messen in de woning aangetroffen. De vijf mannen (24,31,33,28,29) uit Eindhoven die aanwezig waren in de woning zijn aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek.

Eindhoven: Man aangehouden voor vernieling

Op de Boschdijk is dinsdag rond 12.50 uur een 29-jarige Eindhovenaar aangehouden. Hij wordt er van verdacht eerder die dag de ruit van een flat op de Boschdijk te hebben vernield. De man is meegenomen naar het bureau en proces-verbaal wordt opgemaakt.