Koninklijk Horeca Nederland

Persbericht 16 augustus 2005

Eigenaar van VanderLoo Party & Business Events Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland 2005

WOERDEN, 16 augustus 2005 - Gertjan van der Loo van VanderLoo Party & Business Events is benoemd tot de Meest Markante Horecaondernemer van Zuid-Holland 2005. De jury roemt het ondernemersschap van Van der Loo. Van iedere cateringopdracht weet hij een beleving te maken. Uit twaalf regionale Markant-winnaars wordt in november tijdens het Koninklijk Horeca Nederland Jaarcongres de Meest Markante Horecaondernemer van Nederland 2005 gekozen. De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met het vakblad Horeca Entree.

Standaard decor VanderLoo Party & Business Events Van der Loo is uniek in de wereld van de partycatering. Het bedrijf beschikt over alle disciplines om van een party een ware beleving te maken. De grote hoeveelheid decors, de zelfgemaakte bloemenarrangementen, keuken op locatie, uitgebreide techniek en niet te vergeten de afdeling hospitality, die er alles aan doet om de gasten te verwennen. Gertjan van der Loo en zijn medewerkers trachten meer te presteren dan zij de opdrachtgever beloofd hebben.

Volgens de jury onderscheidt Van der Loo zich door van een illusie een beleving en van een beleving een illusie te maken. "Eten en drinken is geen noodzakelijk kwaad maar is een stuk entertainment dat ervoor moet zorgen dat mensen zich prettig voelen, met elkaar communiceren, dat bedrijven zaken kunnen doen, leidend tot een kwaliteitsverbetering van het leven", met zulke uitspraken is Van der Loo een ware ambassadeur van de horeca.

Standaard decor VanderLoo Party & Business Events Met de Markant worden horecaondernemers met markante en innoverende ideeën over het ondernemerschap in de horeca onderscheiden. De Markant is de enige, sectorbrede prijs binnen de horecabedrijfstak. Van de hotelmanager van het vijfsterrenhotel tot de eigenaar/ ondernemer van een cafetaria op de hoek, het trendy restaurant of het sfeervolle café. Kortom het hele scala aan horecabedrijven. Zij kunnen in aanmerking komen voor de titel de Meest Markante Horecaondernemer van een bepaalde regio. Het gaat om ondernemers die, naast dat zij hun vak uitstekend verstaan, zich onderscheiden van hun collega ondernemers. De criteria waaraan zij minimaal moeten voldoen:

* een financieel gezond bedrijf;

* een goed personeelsbeleid;

* een goede presentatie van hun bedrijf en product.

De kandidaten voor een Markant worden veelal voorgedragen door collega ondernemers, organisaties en bedrijven, die betrokken zijn bij de bedrijfstak horeca.

www.partyloo.nl

---

Noot voor de redactie -