Ingezonden persbericht


Mike haalt rijbewijs in drie dagen

Rotterdam 16 augustus 2005

De rijsimulator van SimCenter® bewijst haar succes; Mike haalt rijbewijs drie dagen na z'n 18e verjaardag.

SimCenter® bewijst opnieuw het succes van haar rijsimulator. Door intensieve training op de rijsimulator en training on the road, is Mike Verschuur na 2,5 dag autorijden op de openbare weg geslaagd voor z'n rijbewijs. Mike is succesvol coureur in de Clio-cup, en bewijst hiermee dat SimCenter® de optimale voorbereiding op het rijbewijs is.

De rijopleiding op de rijsimulatoren van SimCenter® zijn in Rotterdam al enkele maanden uiterst succesvol. Zeer regelmatig halen kandidaten binnen enkele weken het rijbewijs, nadat ze op hun 17e al zijn begonnen met de geavanceerde rijsimulatietraining.

De rij-opleiding van Mike begon op de rijsimulator, waarna hij de basisvaardigheden van de auto onder controle had. In combinatie met de Videotraining was dit de ideale voorbereiding op het rijbewijs. Op z'n 18 verjaardag haalde hij daardoor meteen zijn theorie-examen en begon met autorijden. Deze rijlessen werden verzorgd door Verkeersschool Blad, partner van SimCenter®. Rob de Blok, praktijk-instructeur, leerde Mike de fijne kneepjes van het autorijden. "Mike is iemand die zich geweldig inzet en mede dankzij zijn race-ervaring was het mogelijk hem zo snel op te leiden. De simulator heeft Mike daarbij uitstekend werk verricht; hij beheerste daardoor de procedures en basisvaardigheden. Na 2,5 dag training op de openbare weg heeft hij met succes het rij-examen afgelegd."

"Ik heb lang naar een rijschool gezocht, maar alleen SimCenter® kon waarmaken dat ik in drie dagen kon afrijden! De praktijktraining van Rob was formidabel en de rijsimulator een onmisbare en uistekende voorbereiding hierop. Goedkoper en sneller dan SimCenter® bestaat niet. Jongens succes; ik ga genieten van m'n rijbewijs!" aldus de dolgelukkig Mike.

De nieuwe rijopleiding van SimCenter® is de perfecte balans tussen simulatietraining, theorielessen en praktijklessen, waardoor het succes verzekerd wordt. De Nieuwe Rijopleiding is goedkoper, sneller en effectiever dan de reguliere opleiding tot het behalen van rijbewijs B. SimCenter® verzorgt 'De Nieuwe Rijopleiding' in heel Zuid-Holland vanuit de plaatsen Rotterdam en Hardinxveld-Giessendam. Tot eind september kan iedereen een gratis intest op de rijsimulator aanvragen.



Ingezonden persbericht