FloraHolland


Benefietveiling voor KWF Kankerbestrijding vestiging Eelde

Vanuit FloraHolland vestiging Eelde, stapt op 19 augustus een groep wielrenners op de racefiets naar Oldenzaal, vanaf waar de Pre Ride for the Roses" van Oldenzaal naar Naaldwijk op zaterdag 20 augustus zal worden verreden. Op zondag 21 augustus is het grote evenement de "Ride for the Roses" met meer dan 7000 deelnemers. Al het inschrijfgeld van de Ride for the Roses en de opbrengst van de Pre Ride gaan naar de KWF Kankerbestrijding. Met de inkomsten uit de afgelopen Rides, en sinds 2002 ook de Pre Rides, heeft KWF Kanker-bestrijding al twee onderzoeksprojecten kunnen financieren. De Ride heeft bovendien waardevolle aspecten die niet in geld zijn uit te drukken.

Voor aanvoerders van vestiging Eelde is er de gelegenheid producten ter beschikking te stellen voor de speciale veiling op donderdag 19 augustus. Alle inkomsten van deze ter beschikking gestelde producten gaan naar het KWF Kankerbestrijding. De producten die aangeleverd worden, worden vooraf aan de reguliere veiling in veilgroep Pre Ride for the Roses met veilgroepnummer 500 geveild. Er dienen eigen aanvoerbrieven te worden gebruikt met daarop vermeld uw eigen naam, dit i.v.m. het terugboeken van het fust. Tevens vermeldt u speciale productcodes (goede doelen) op de aanvoerbrief, te weten voor potplanten 29998 en snijbloemen 29999. In de nieuwsbrief voor vervoerders is een oproep gedaan om de producten ook gratis of tegen een gereduceerd tarief te vervoeren.

Donaties
Iedereen kan een donatie voor de Pre Ride for the Roses storten op rekeningnummer 31.58.14.330 van FloraHolland vestiging Eelde, t.n.v. 'Pre Ride for the Roses'.

Wij danken u alvast voor uw spontane medewerking!

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot Mark Breugem, T 050- 309 72 70
of Arend Bouwman T 050- 309 72 83.


---