Ingezonden persbericht


Persbericht

Amsterdam, 18 augustus 2005

Bagels & Beans nu ook in Amsterdam Oud-Zuid

Genieten van Bagels, beans en bootjes aan de Zeilstraat

Amsterdam - Vanaf vrijdag 19 augustus is het Amsterdamse stadsdeel Oud-Zuid een onthaastingsplaats rijker. Dan opent Bagels & Beans haar deuren op de hoek van de Zeilstraat en de Schinkelkade. In de nieuwe vestiging kunnen liefhebbers genieten van een ruim assortiment versbelegde warme bagels: broodjes met een gat in het midden die naar keuze hartig of zoet belegd worden. De bagels worden vergezeld van versgeperste vruchtensappen en versgemalen exclusieve koffie, van de eigen mens- en milieuvriendelijke plantage in Panama. Het afwisselende uitzicht op de langsvarende boten vergroot het genot. En wie vanaf het zonnige terras het reilen en zeilen bij de brug gadeslaat, komt helemaal perfect tot rust.

Ondernemersduo Isabel Warmenhoven (31) en Patrick Strijbosch (37) staat te popelen om hun klanten lekker te verwennen. "We werken al tijden naar het grote moment van de opening toe. Er komt zoveel bij kijken! Maar we weten zeker dat het een succes wordt. Bagels & Beans heeft iets bijzonders te bieden. De mensen hier in Oud-Zuid komen al af en toe binnen kijken en zijn net zo enthousiast als wij."

Isabel en Patrick vinden dat juist hier Bagels & Beans helemaal op haar plek is. "Onthaasten, genieten van kwaliteit én een persoonlijke benadering is de kern van Bagels & Beans. Bij ons mogen mensen gewoon de tijd nemen voor een kop koffie, terwijl ze genieten van hun ochtendkrant en rustgevende klassieke muziek. Als ze zin hebben in een lekker ontbijt of een uitgebreide lunch kan dat ook. En het eerste uur kun je ook nog voor de deur gratis parkeren!" Met tram 2 is Bagels & Beans ook gemakkelijk bereikbaar.

Meer weten over Bagels & Beans? www.bagelsbeans.nl



Ingezonden persbericht