Endemol Entertainment

VANDAAG, Hilversum
Vrijdagavond 19 augustus eerste uitzending In de huid vanâ¦

Endemol produceert voor Talpa de zevendelige serie In de huid vanâ¦, die elke vrijdag om 20:30 uur te zien is.
In elke aflevering geeft presentator Winston Gerschtanowitz onbekende zangers en zangeressen de kans om op te treden voor een groot publiek met een perfecte imitatie van hun popidool, in een moderne show vol glitter en glamour worden de kandidaten als ware VIP's ontvangen op weg naar hun grote optreden.

De winnaar van elke aflevering verovert niet alleen automatisch een plek in de finale, maar krijgt ook een prijs van maar liefst 10.000 euro. Ook de kijkers spelen een belangrijke rol; zij mogen de runner up kiezen. Deze krijgt een herkansing in de halve finale en maakt daardoor alsnog kans om in de finale terecht te komen. Voor de uiteindelijke winnaar van de twee uur durende finale ligt 50.000 euro en eeuwige roem klaar.

De vakjury, die deze aflevering bestaat uit Bastiaan Ragas, Angela Groothuizen en Emile Hartkamp, bepaalt wie er het meeste lijkt op de echte artiest. Het gaat niet alleen om de zang, maar ook om het uiterlijk en de bewegingen. In aflevering 1 bijten Aretha Franklin, Michael Bolton, Frans Bauer, Alicia Keys en Robbie Williams het spits af.

Begin juni werden de voorbereidingen voor 'In de huid van...' en de zoektocht naar kandidaten gestart. Uitvoerend producent Wilma Aikema zegt hierover: "Het hele team is natuurlijk enthousiast, omdat het een muziekprogramma is. De hele dag luisteren naar mensen die zingen, dat is toch hartstikke leuk!"

Wil je ook een opname van In de huid van⦠bijwonen? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor degenen die zich snel aanmelden via dit inschrijfformulier.