Disaronno en RTL FM organiseren Zwoele Zomeravondconcerten

15.06.2005 / 14:07 / Rubriek: Binnenland / Organisatie: Holland alcomix b.v.

Amsterdam, 15 juni 2005

Disaronno en RTL FM organiseren deze zomer vier exclusieve Zwoele Zomeravondconcerten

Live optredens van Edsilia Rombley, Veldhuis & Kemper, Loïs Lane en Trijntje Oosterhuis Kaarten niet te koop, wel exclusief te winnen via Disaronno

Disaronno gaat deze zomer zorgen voor een aantal extra zwoele zomer-avonden. In samenwerking met RTL FM organiseert Disaronno deze zomer vier Zwoele Zomeravondconcerten in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal, met live optredens van topartiesten als Edsilia Rombley, Veldhuis & Kemper, Loïs Lane en Trijntje Oosterhuis. Kaarten voor de vier Zwoele Zomeravondconcerten zijn niet te koop, alleen te winnen via een ludieke actie van Disaronno.

Disaronno en RTL FM hebben met Openluchttheater Caprera, gelegen in de bossen in de omgeving van Bloemendaal, een prachtige en passende locatie gevonden voor de vier Zwoele Zomeravondconcerten. In de periode augustus - september zullen diverse topartiesten in het openluchttheater vier intieme live concerten geven voor een select publiek. Per concert zijn er slechts 1.000 toegangskaarten beschikbaar, wat de Zwoele Zomeravondconcerten des te exclusiever maakt.

Agenda Zwoele Zomeravondconcerten
Vrijdag 19 augustus: Edsilia Rombley & Special Guest Dinsdag 30 augustus: Veldhuis & Kemper
Donderdag 8 september: Loïs Lane
Donderdag 15 september: Trijntje Oosterhuis

Toegangskaarten
Toegangskaarten voor de Zwoele Zomeravondconcerten in het Caprera Theater zijn niet te koop, alleen exclusief te winnen bij Disaronno. Vanaf de laatste week van juli tot en met 10 september zijn alle 1 liter flessen Disaronno bij Gall & Gall voorzien van een speciaal actielabel. Daarop staan de actievoorwaarden aangegeven om in aanmerking te komen voor de toegangskaarten. Na het beantwoorden van een vraag kunnen deelnemers aan de actie het Zwoele Zomeravondconcert van hun voorkeur aangeven en het ingevulde label opsturen aan Disaronno.

Per concert zijn slechts 1.000 toegangskaarten beschikbaar.

Disaronno zal de actie rondom de Zwoele Zomeravondconcerten uitgebreid in de media ondersteunen, met een campagne op RTL FM en TV-commercials op RTL4, RTL5 en Yorin.

Disaronno
Disaronno wordt in Nederland vertegenwoordigd door Holland Alcomix B.V., een volledige dochteronderneming van het Italiaanse ILLVA Saronno Holding S.p.A., dat op haar beurt wereldwijd één van de grootste fabrikanten van premium likeuren is. Disaronno wordt in meer dan 150 landen verkocht en is wereldwijd gezien de meest geconsumeerde Italiaanse likeur.

Noot voor de redactie (