Ingezonden persbericht


df6eff.wmz

AANKONDIGING

Dordrecht, 17 augustus 2005

Kinderdagverblijf Bambino opent nieuwe locatie in Dordrecht

Dordrecht Het christelijk Kinderdagverblijf Bambino opent op vrijdag 19 augustus 2005 officieel haar nieuwe locatie. Het pand is gevestigd aan Provincialeweg 112 in Dordrecht. De opening vindt plaats vanaf 17.00 uur en wordt verricht door Dinie Stortenbeker, één van de oprichters van Bambino. Bij de opening wordt eveneens stilgestaan bij het vijftienjarig bestaan van Bambino.

Kinderdagverblijf Bambino biedt aan de Provincialeweg opvang voor vierentwintig kinderen van nul tot en met vier jaar. Ineke Linssen, hoofd van Bambino, is erg enthousiast over de nieuwe locatie. Bambino is vijftien jaar geleden ontstaan om kinderen van verslaafde ouders die bij Stichting De Hoop worden opgenomen, op te vangen. Bambino is in deze vijftien jaar uitgegroeid tot een volwaardig kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang voor veel kinderen uit Dordrecht. Sinds de bouw van Dorp De Hoop aan de Provincialeweg is het onze wens geweest om ook hier een opvang te realiseren. Dit wilden we niet alleen doen om opvang te kunnen bieden aan kinderen uit de wijk Stadspolders en Dubbeldam maar ook omdat we ons nog erg betrokken voelen bij De Hoop en bij de kinderen die daar met hun ouders wonen.

U bent als pers van harte welkom bij de opening van de nieuwe locatie. Het is eveneens mogelijk om Ineke Linssen te interviewen. Voor meer informatie kunt u tijdens kantooruren bellen met De Hoop Public Relations, telefoonnummer (078) 6 111 448.

df6f02.gif