Ingezonden persbericht


Nijkerk, 19 augustus 2005

Samengaan verstevigt marktpositie en verankert serviceniveau

Koninklijke Callenbach neemt DSN over

Nijkerk - Koninklijke drukkerij c.c. callenbach in Nijkerk heeft per 1 augustus DSN grafische partners te Nieuwegein overgenomen. Het gaat om een complete overname inclusief personeel, handelsnamen en activiteiten. Met de overname voegt Drukkerij Callenbach extra volume toe aan alle vier de takken van het full-service grafisch bedrijf. "Dat is goed voor zowel de klanten als ons bedrijf", stelt Robbert Bosch, algemeen directeur van Drukkerij Callenbach.

"Door deze overname kunnen we onze vier takken van dienstverlening (Druk, Print, Fulfillment en drukwerkbegeleiding) nog verder verbeteren en meer verankeren in onze organisatie", aldus Bosch. "Dat is goed voor onze opdrachtgevers, die meer dan ooit met al hun vragen op grafisch terrein een beroep op ons kunnen doen. Daarnaast is het natuurlijk ook goed voor de toekomst van drukkerij Callenbach zelf. Deze overname waarborgt een stuk continuïteit en dat is in de grafische sector van groot belang, gezien de moeilijke marktsituatie van dit moment. Autonome groei is op dit moment nog nauwelijks te realiseren".

DSN heeft grote ervaring op het gebied van begeleiden en uitvoeren van grafische projecten, zowel in druk als print. Kernactiviteiten zijn: druk- en printwerk bemiddeling en advies, gepersonaliseerde dm-acties, dtp, opslag en beheer van drukwerk en drukwerkcomponenten.

De overname van DSN door Callenbach heeft plaatsgevonden zonder ontslagen. Het voltallige personeel is per 1 augustus in dienst getreden bij Drukkerij Callenbach.