Persbericht / uitnodiging Amersfoort, 17 augustus 2005

FEESTELIJKE OPENING WATERVAL VRIJDAG 19 AUGUSTUS a.s. 18.00 uur

Aanstaande vrijdag 19 augustus 2005 om 18.00 uur start de tweede editie van Waterval, het festival voor Amsterdam Nieuw West. Waterval wordt feestelijk geopend met de brassband New System, mini-vuurwerk en de voorstelling Mondo Leone van Leon Giesen. De opening vindt plaats in en rondom de houten arena aan de zuidelijke oever van de Sloterplas, bij Theater- en Congrescentrum De Meervaart. Aansluitend vangt het programma van Waterval aan met Rachid Larouz, Albarica, Het Mobiele Naaiatelier, Studio West, de Stille Disco, de loungeboot en live muziek.

Waterval 19 t/m 28 augustus 2005
Het programma van Waterval duurt tien dagen en is verdeeld over zes locaties rondom de Sloterplas. Het bestaat uit een verzameling theatervoorstellingen, attracties en live muziek in en rond een houten arena met theatertenten, bars en eettentjes, het Magic Circus, een concert van Osdorp Posse, een Marokkaans feest en een Turks filmfeest. Tenslotte zijn er activiteiten op het water met onder meer een loungeboot en de laatste dagen een klein vuurwerkspektakel.

Toegang en kaartverkoop
De meeste programma-onderdelen van Waterval zijn gratis toegankelijk. De prijzen voor de overige optredens variëren van E 1,- tot E 10,-. Kaarten voor deze programma-onderdelen zijn verkrijgbaar bij de kassa's op locatie. De kaarten worden drie kwartier voor aanvang van de voorstelling verkocht.

Informatie
Het uitgebreide programma is te vinden op de festivalwebsite: www.watervalfestival.nl.

Aan de redactie: Voor aanmeldingen, informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Mobile Arts, Marije Jansen, M 06-55802782, E marije@mobilearts.nl

---- --