Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Klassiek aan de Maas

Hoor ik daar een aria?

Dol op opera en operette? Verliefd op Franse chansons? Kom dan op zondag 21 augustus naar klassiek aan de Maas op het Strand aan de Maas. Want daar hoor je van 12.00 uur tot 16.00 uur de mooiste klassieke klanken, en zingen kristalheldere stemmen de zonnestralen uit de hemel. En de entree is helemaal gratis!

Op zondag 21 augustus kun je genieten van de prachtigste muziek. Tijdens Klassiek aan de Maas verandert het terras van het strandpaviljoen in een podium voor de prachtigste muziek. Zo geniet je van optredens van Noblesse oblige, drie klassiek geschoolde zangeressen die worden begeleid door viool en piano. Zij zingen in vele talen en verschillende genre's. Van Franse chansons tot Duitse twintiger jaren liedjes, van Engelse musical en jazz standaards tot Italiaanse opera liederen. Begeleid door piano en viool. Ook kun je luisteren naar het Isis Trio. Twee sopranen worden begeleid door piano en zingen een uitgebreid repetoire van opera-aria's en klassieke, licht-klassieke en musical liederen.

Op het Strand aan de Maas kun je natuurlijk ook volop lekker eten, drinken en ontspannen. Voor meer info over Klassiek aan de Maas of de andere programmering op het Strand aan de Maas kun je kijken op www.strandaandemaas.nl

Het Strand aan de Maas wordt mede mogelijk gemaakt door Vodafone

Beeldmateriaal kan door pers worden opgehaald via www.jmr.nl. Klik op inloggen en voer als email 'pers@jmr.nl' in. Bij wachtwoord typ je 'stopdepersen'.

JMR produkties is een creatief en dynamisch evenementenorganisatiebureau, bekend van o.a. FFWD Heineken Dance Parade, Bevrijdingsfestival Zuid-Holland, World Port Jazz Festival, Camping Rotterdam, de R'Uitmarkt, Stonehenge Rotterdam en Winterplein.

Seven Days (voorheen Publisign Media) is een communicatie adviesbureau met als specialisme merkbeleving. Seven Days is bekend van o.a. Waterlife blvd en Winterplein en daarnaast werkzaam voor o.a. Unilever, Heineken, Coca Cola, Smart Nederland, Masterfoods en Maxxium Nederland.

AFZENDER: JMR produkties
Contactpersoon Miranda Bijl
Postbus 1739
3000 BS Rotterdam
tel: 010-4331300 / fax. 010-4134622
e-mail: miranda@jmr.nl

---- --