Politie Noord- en Oost Gelderland

Politie Noord- en Oost-Gelderland.
* District IJsselstreek

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK

20 en 21 augustus 2005

Klarenbeek - Rijden onder invloed van alcohol

Tijdens een alcoholcontrole rond het kermisterrein in Klarenbeek heeft de politie in de nacht van zaterdag op zondag rond 02:00 uur een 27-jarige man uit Klarenbeek aangehouden. Op het politiebureau bleek uit een test dat hij een alcoholpromillage van 1,1 had (de wettelijk toegestane grens is 0,5). Tegen de man werd een proces verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod opgelegd.

Klarenbeek - Vechtpartij op kermis

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag omstreeks 03:00 uur een man aangehouden die betrokken was bij een schermutseling op de kermis in Klarenbeek. De 25-jarige man uit Den Helder was erg dronken en hij werd ter ontnuchtering een ingesloten in het politiebureau. De volgende morgen werd hij na verhoor op vrije voeten gesteld. Diezelfde avond hield de politie een 23-jarige inwoner van Klarenbeek aan die eveneens slaags was geraakt op de kermis.

Eerbeek - Rijbewijs ingenomen

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag het rijbewijs van een 33-jarige inwoner ingevorderd omdat de man onder invloed van alcohol auto reed. De man werd aangehouden op de Zeemanstraat in Eerbeek. Op het politiebureau bleek uit een test dat zijn alcoholpromillage 1,4 bedroeg.

//////////////////////////////////////////////////////Einde berichten///////////////////////////////////////////////

Nadere informatie:
Bureau Comunicatie
Persvoorlichting
Telnr. 055 - 5486058


---- --