Ingezonden persbericht


Assen, augustus 2005

U i t n o d i g i n g

Het is ons een genoegen u op het TT Circuit Assen uit te nodigen voor het bijwonen van de persconferentie ter gelegenheid van het WK Superbike, op 1, 2, 3 en 4 september, ofwel het

SUPERBIKE WORLD CHAMPIONSHIP

De persconferentie van het WK Superbike, WK Supersport, WK Superside (zijspan), Superstock 1000 FIM Cup en EK Superstock 600 wordt gehouden op DINSDAG 23 AUGUSTUS 2005 in het Perscentrum, gelegen boven de pitboxen op het rennerskwartier van het TT Circuit Assen.

U bent vanaf 14.30 uur welkom in de Persconferentiezaal, waarna om 15.00 uur de persconferentie begint. Na deze persconferentie biedt het TT Circuit Assen u een drankje en een hapje aan in het VIP-restaurant.

TT-voorzitter Jos Vaessen zal ingaan op de actuele thema's rond het TT Circuit Assen en de inkorting van de Noordlus, die direct na het WK Superbike evenement van start zal gaan. Aansluitend zal Jaap Timmer ingaan op het wedstrijdprogramma van het WK Superbike-weekeinde en de kansen van het Nederlandse Ten Kate Honda team op het behalen van de WK-titels in de Supersport en Chris Vermeulen wellicht in het WK Superbike. Ook zullen een aantal van de Nederlandse teams die in dit WK evenement actief zijn op de persconferentie aanwezig, waaronder het Team Suzuki Nederland met Barry Veneman, Jarno Janssen en Ron van Steenbergen.

Vanzelfsprekend bestaat er voor de journalisten de mogelijkheid tot het maken van persoonlijke interviews en voor fotografen en televisie de mogelijkheid om foto's/opnames, portretten te maken.

In verband met de voorbereiding van de persconferentie verzoeken wij u vriendelijk om bijgevoegd antwoordformulier in te vullen en te faxen naar (0592) 35 69 11. Wij hopen van harte u op dinsdag 23 augustus te mogen verwelkomen op het TT Circuit Assen.

Met vriendelijke groet,

TT Circuit Assen
Willem Lute (Press Officer)

Bijlage: * antwoordformulier


---- --
Antwoordformulier Persconferentie WK SUPERBIKE 2005

Medium/magazine : _______________________________________________________

Naam : _______________________________________________________

Adres medium : _______________________________________________________

Woonplaats : _______________________________________________________

Telefoonnummer : _______________________________________________________

Faxnummer : _______________________________________________________

e-mail : _______________________________________________________

Aankruisen wat van toepassing is:

0 JA, ik zal met ..** personen aanwezig zijn bij de persconferentie van het WK Superbike in het Pers centrum op het TT Circuit Assen op dinsdag 23 aug. a.s. ** A.U.B. aangeven met hoeveel personen u komt.

0. NEE, ik zal niet aanwezig zijn bij de persconferentie van het WK Superbike op dinsdag 23 augustus in het Pers centrum op het TT Circuit Assen, maar wil wel graag een persmap ontvangen.

0. NEE, ik zal niet aanwezig zijn bij de persconferentie van het WK Superbike, en wij hebben geen interesse in de persmap.

Dit antwoordformulier a.u.b. vóór vrijdag 19 augustus 2005 faxen naar (0592) 35 69 11 of opsturen aan
TT Circuit Assen, T.a.v. Willem Lute,
Postbus 150, 9400 AD ASSEN.


---- --