Gemeente Eersel


Nieuwsberichten

15-08-2005
Gemeenteraad vergadert voortaan ook 'op locatie': informerende bijeenkomst raad op 23 augustus in Rosdoek te Wintelre

In het kader van de nieuwe vergaderstructuur gaat de gemeenteraad vanaf nu ook vergaderen in de diverse kernen. Het gaat daarbij om de informerende bijeenkomst, een van de overlegvormen waarbij de raad betrokken is. Bij de keuze van een kern wordt per bijeenkomst zo veel mogelijk rekening gehouden met onderwerpen die op dat moment spelen in die kern. De informerende bijeenkomst heeft als doel kennis te vergaren en informatie uit te wisselen ter voorbereiding op de onderwerpen die op de raadsagenda staan. De bijeenkomsten zijn openbaar, er bestaat echter geen mogelijkheid tot inspreken. In informerende bijeenkomsten kunnen wethouders, ambtenaren en genodigden informatie verstrekken over de geagendeerde onderwerpen, zodat raads- en commissieleden zich goed kunnen voorbereiden op een raadsvergadering.

De eerste informerende bijeenkomst 'op locatie' vindt plaats op dinsdag 23 augustus a.s. in gemeenschapshuis De Rosdoek, Akkerweg 1 in Wintelre.
De planning voor deze avond is als volgt:
19.30 uur: Ontwikkeling bedrijventerreinen, waaronder KBT en de Hut 20.30 uur: Ontwikkeling over de WMO en regionale aanpak en lokale gevolgen voor Eersel
21.00 uur: Pauze
21.15 uur: - Digitale dienstverlening

- Dienstverleningsconcept centrale balie
22.00 uur: Bebouwing rondom het gemeentehuis
22.30 uur: Sluiting