Ingezonden persbericht


Persbericht

Belkin presenteert nieuwe hi-speed USB-hubs voor Mac Mini

Nieuwe hubs maximaliseren de toegang tot Mac Mini

Belkin, Schiphol-Rijk, 23 augustus 2005 Belkin introduceert twee hubs die speciaal ontworpen zijn voor de nieuwe Mac Mini van Apple. De 4-poorts USB 2.0-hub biedt de gebruiker de mogelijkheid om tot wel vier hi-speed USB-apparaten op de Mac Mini aan te sluiten. Zijn grote broer, de 6-poorts hi-speed USB 2.0- en FireWire-hub, bespaart bureauruimte met twee FireWire-poorten en vier downstream-poorten die zowel compatibel zijn met USB 1.1- als met hi-speed USB 2.0-apparatuur. Aan de voorkant van het apparaat bevinden zich een USB- en een FireWire-poort voor eenvoudige toegang tot een snelle en tijdelijke verbinding.

Beide hubs kunnen dankzij de praktische platte vormgeving op of onder de Mac Mini geplaatst worden. Hierdoor kunnen USB-flashdrives, medialezers en andere kleine accessoires zoals de Apple iPod of iPod Shuffle, op een praktische manier worden aangesloten op de Mac Mini.

Voordelen 4-poorts hi-speed USB 2.0-hub
Voegt vier 480Mbps-downstreampoorten toe aan de computer Gebruikersvriendelijk dankzij de twee van voren toegankelijke USB-poorten voor eenvoudige toegang Bespaart ruimte op het bureau met praktische, platte vormgeving

Voordelen 6-poorts hi-speed USB 2.0- en FireWire-hub Voegt vier hi-speed USB- en twee FireWire-poorten toe aan de computer Bevat een USB- en een FireWire-poort die van voren toegankelijk zijn voor eenvoudige toegang Bespaart ruimte op het bureau met praktische, platte vormgeving

Prijs en beschikbaarheid
De adviesverkoopprijs van de 4-poorts USB 2.0-hub van Belkin (F5U264) is 31,95 incl. BTW. De adviesverkoopprijs van de 6-poorts USB 2.0- en FireWire-hub van Belkin (F5U507) is 43,95 incl. BTW.

BERICHT VOOR DE REDACTIE:

Afbeeldingen van deze producten voor print of reproductie zijn te vinden op http://images.belkin.com/partnumber

Over Belkin
Belkin (www.belkin.nl) is wereldwijd marktleider op het gebied van connectiviteitsoplossingen en biedt een brede reeks innovatieve producten voor de computer, elektronische- en audiovisuele apparatuur en de mobiele consument. Het productportfolio bestaat uit 255 wereldwijde patenten en beslaat de belangrijkste technologieën op het gebied van randapparatuur en accessoires:


· USB- en FireWire®-apparaten, hubs en PCI-kaarten
· Netwerkproducten voor het creëren van draadloze en bekabelde netwerken
· KVM (keyboard, video, mouse)-switches

· Kabels en apparaten voor gemeenschappelijk gebruik van randapparatuur
· Spanningsbeveiligers en Uninterruptible Power Supplies
· MP3- en Apple iPod-accessoires

· Accessoires voor mobiele telefoon, PDA en andere mobiliteitsproducten
· Invoerapparatuur en Bluetooth®-oplossingen
· PureAV componenten, interconnectoren en spanningsbeveiligingsproducten

Belkin is in 1982 opgericht door twee ondernemers in een garage in Californië en heeft op dit moment kantoren in Europa, Noord-Amerika, Australië en het Verre Oosten. Het Europese hoofdkantoor en distributiecentrum bevindt zich in het Engelse Northamptonshire. Daarnaast zijn er ondersteunende kantoren gevestigd in Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Zweden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Belkin BV
Sandy de Roos
Tel. +31 (0)20 654 7329
sandyr@belkin.com

Voor verdere persinformatie, fotomateriaal of een interview kunt u contact opnemen met: Jane Brands van LEWIS, het IT PR bureau: LEWIS Communications BV
Jane Brands
Tel. +31 (0 )40 235 46 00
janeb@lewispr.com

LEWIS Global Public Relations

Hoevenweg 23
5562 AW Eindhoven
Nederland

Tel: +31 40 235 46 00
Fax: +31 40 235 46 01
Web: www.lewispr.com