Gemeente Harderwijk




Stadsbeheer werkt aan de weg.

Vanaf maandag 22 augustus 2005 wordt er groot onderhoud gepleegd aan diverse wegen in de gemeente Harderwijk. De werkzaamheden worden in 3 fases uitgevoerd.

1e fase
- Churchill-laan ;
- Gerbrandylaan ;
- Trumanlaan (vanaf de Churchill-laan tot de Kennedylaan) ; - Eisenhouwerlaan (vanaf de Churchill-laan tot Kennedylaan) ; - Kennedylaan (vanaf de Churchill-laan tot Eisenhouwerlaan); 2e fase
- Slingerbos ;
- Beneluxlaan (vanaf Eisenhouwerlaan tot Laan der Verenigde Naties) ; 3e fase
- Kastanjelaan
- Plataanlaan
- Meidoornlaan
- Esdoornlaan

De werkzaamheden worden uitgevoerd door aannemersbedrijf Van Gelder uit Elburg. De werkzaamheden bestaan uit het herbestraten van de voetpaden en het aanbrengen van een nieuwe laag asfalt. Tijdens de werkzaamheden ontstaat er enige hinder door gedeeltelijke stremmingen voor doorgaand verkeer. Tijdens de asfaltwerkzaamheden zijn de woningen moeilijk bereikbaar met de auto maar altijd te voet te bereiken.

De werkzaamheden (fases 1 t/m 3) duren, afhankelijk van de weersomstandigheden, ongeveer 8 weken. Bewoners en hulpdiensten worden op de hoogte gebracht over de start van de werkzaamheden in de straat.

Voor vragen over de werkzaamheden neemt u contact op met de heer D. Gielen van de sector Stadsbeheer bereikbaar op 0341-411428.