Edelman - DLV


23 - 8 - 2005

BT benoemt nieuwe Vice President marketing

BT heeft vandaag Julie Woods-Moss (40) tot de nieuwe vice president marketing voor BT Global Services benoemd. Voorafgaand aan deze nominatie was Julie Woods-Moss als head ICT Marketing, in dienst bij BT Global Services waar ze een sleutelrol vervulde in het bepalen en uitvoeren van strategische en operationele marketingplannen.

François Barrault, President BT International: Julies voornaamste taak is het voortzetten en versnellen van BTs marketingreis met een sterke focus op servicegerichte relatiemarketing. BT heeft als doelstelling wereldwijd marktleider in IT gerelateerde netwerkdiensten en strategische outsourcing te worden. Om deze doelstelling te realiseren is het van essentieel belang om de klant centraal te stellen in alles wat we doen. BTs succes in deze branche is afhankelijk van het consumentenvertrouwen in onze vakbekwaamheid om zowel te blijven communiceren en voorzien in marktaanbiedingen die zowel onderscheidend als concurrerend gepositioneerd zijn en we zijn aardig op weg om beide te realiseren.

Woods-Moss werkte, voordat ze bij BT in 2004 in dienst trad, als vice president bij UPC, Europees grootste kabelexploitant. Daarnaast bekleedde ze ook een aantal senior posities bij IBM in Europa en de VS. Hier vervulde ze onder andere de functies: director of sales and distribution bij IBM mobile solutions, director of marketing small and medium business en director of operations in de emerging markets divisie.
Julie Woods-Moss begint direct in haar nieuwe functie vanuit het kantoor in haar woonplaats Amsterdam.

Over BT
BT is één van s werelds grootste leveranciers van communicatieoplossingen, met klanten in Europa, Noord- en Zuid-Amerika, Zuidoost-Azië en Australië. De kernactiviteiten van BT omvatten de levering van IT- en netwerkdiensten, lokale, landelijke en internationale telecommunicatiediensten en hoogwaardige producten en diensten op het gebied van breedband en internet.

BT is actief met drie divisies:

- BT Retail biedt een brede serie van communicatie- en hieraan gerelateerde diensten aan meer dan 20 miljoen Britse consumenten en bedrijven.

- BT Wholesale levert binnen het Verenigd Koninkrijk netwerkdiensten en -oplossingen (waaronder breedband en private circuits) aan ruim 600 operators of dienstverleners op het gebied van vaste en mobiele telefonie

- BT Global Services levert wereldwijd IT- en netwerkdiensten aan grote organisaties met meerdere locaties en biedt ook internationale carrierdiensten. BT Global Services is actief in meer dan 130 landen. BT Nederland is onderdeel van BT Global Services en sinds 1989 actief op de Nederlandse markt.

In het boekjaar 2004-05 (einde 31 maart) behaalde BT Group een omzet van 18.623 miljoen pond. De winst voor goodwill, aflossingen, buitengewone lasten en belastingen bedroeg 2.085 miljoen pond. BT Group plc. kent een notering aan de effectenbeurzen van Londen en New York. British Telecommunications plc. (BT) is de dochteronderneming van BT Group waarin vrijwel alle bedrijfsonderdelen en activa van BT Group plc. zijn verzameld.

Bezoek voor meer informatie www.bt.com/aboutbt.

Meer over BT Nederland:
Persberichten
Achtergrondinformatie
Beeldmateriaal
website: http://www.btglobalservices.com/nl

Marlies Roest
BT Nederland
tel: 020-2038898
e-mail: marlies.roest@bt.com

Edelman
Peter van Kessel of Diana Budding
Postbus 2021
2130 GE Hoofddorp
tel: 023-554 2030
e-mail: nl@edelman.com
website: http://www.edelman.com/nl