Endemol Entertainment

VANDAAG, Aalsmeer
Endemol ruim vertegenwoordigd in nieuw televisieseizoen

Binnen Endemol is er met veel bezieling en enthousiasme gewerkt aan veel vertrouwde maar ook nieuwe programmaâs die ook dit nieuwe televisieseizoen bij verschillende zenders hun opwachting maken. Programmaâs en series die inmiddels bewezen hebben garant te staan voor groot kijkersaandeel.

Voor RTL produceert Endemol onder andere: Goede Tijden Slechte Tijden met haar 3000ste aflevering, Achmea Kennisquiz, Looking Good, Life & Cooking, Char, Het Medium, Staatsloterij Live!, TV Makelaar, Baantjer, Grijpstra & De Gier, Life & Cooking, Jouw Vrouw Mijn Vrouw, In Holland Staat een Huis, Herrie in de Keuken, Lijn 4, Perfecte Partner en Kees & Co. En nieuwe programmaâs als Dancing with the Stars, Herken de Homo en Super Nanny.

Bij SBS kan de kijker onder meer verwachten: Hart in Aktie, All You Need is Love, Peter R. de Vries, Lotto Weekend Miljonairs, Domino Day 2005 op 18 november en Strijd der Elementen.

Voor de nieuwe zender Talpa produceert Endemol: In de huid van, Linda & Beau op zondag, Gooische Vrouwen, Postcode Loterij Miljoenenjacht, Postcode Loterij Eén tegen 100, Big Brother en Aruba Beach Footvolley 2005. Nickelodeon zendt de reeks over de meidenrockband Bad Candy Was Here uit.

Onderweg naar Morgen heeft haar thuisbasis gevonden bij BNN. Bij de KRO onder meer een nieuwe reeks Heartbeat Vips en voor de TROS produceren wij de bijzondere documentaire Namens André.

Paul Römer: âHet zijn stuk voor stuk producties waar Endemol, samen met onze opdrachtgever(s), met veel toewijding en trots aan werkt. Niet alleen voor het televisiescherm, maar ook voor andere denkbare platforms als telefoon en internet wordt onze âcontentâ op elk geschikt moment beschikbaar gemaakt voor een groot publiek, zodat niemand iets hoeft te missen.â