Gemeente Berkelland


Haltes voor Regiotaxi in Neede, Noordijk en Rietmolen

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 21 juni ingestemd met drie nieuwe haltes voor de Regiotaxi in Neede, Noordijk en Rietmolen.

Sinds 1 januari 2005 rijdt de Regiotaxi Achterhoek ook op het grondgebied van de voormalige gemeente Neede.

Regiotaxi is een aanvullend openbaar vervoersysteem voor iedereen. Na telefonische reservering rijdt u in een taxibusje of taxi van deur tot deur of van halte naar halte. Een combinatie hiervan is ook mogelijk.

Als u van de haltes gebruik kunt maken, kunt u voor het goedkopere openbaarvervoer tarief reizen, nu 0,88 voor het reizen in één zone tot 3,52 voor 5 zones. Als u niet van de haltes gebruik maakt, maar u bij de deur laat ophalen of afzetten betaalt u het duurdere tarief, oplopend van 2,80 voor 1 zone tot 11,20 voor 5 zones (Houders van een Wvg-vervoerspasje betalen een aangepast tarief). Het is daarom van belang dat tenminste in elke kern een regiotaxihalte aanwezig is.

De nieuwe haltes staan op de volgende plaatsen.

Neede Busstation aan het Busplein.

Noordijk G.L. Rutgersweg, nabij het transformatorhuisje op de hoek met de Harpersweg.

Rietmolen Past. C.M. van Everdingenstraat, schuin tegenover de RK-Kerk.

Meer informatie over de Regiotaxi kunt u krijgen bij de gemeente of via het infonummer van Regiotaxi 0900 20 25 261

Samenvatting De nieuwe haltes staan op de volgende plaatsen: Busstation aan het Busplein van Neede, G.L. Rutgersweg, nabij het transformatorhuisje op de hoek met de Harpersweg in Noordijk en Past. C.M. van Everdingenstraat, schuin tegenover de RK-Kerk in Rietmolen.

Mutatiedatum 23/08/2005