Saxion Hogescholen
BR>

do 18 augustus 2005

Spektakel tijdens Saxion Introdagen 2005

Maandag 29 en dinsdag 30 augustus wordt een nieuwe lichting Saxion studenten welkom geheten in Deventer. Dit gebeurt tijdens de Saxion HBO Introdagen 2005. Voor het eerst gaat het om een eigen Saxion introductie, die in grote lijn overeenkomt met de intro

Maandag 29 en dinsdag 30 augustus wordt een nieuwe lichting Saxion studenten welkom geheten in Deventer. Dit gebeurt tijdens de Saxion HBO Introdagen 2005. Voor het eerst gaat het om een eigen Saxion introductie, die in grote lijn overeenkomt met de introdagen die plaatsvinden in Saxion zusterstad Enschede.

De kennismaking van de nieuwe studenten met Deventer zal niet onopgemerkt blijven. De Introdagen staan, zoals ieder jaar, bol van activiteiten in het stadscentrum van Deventer. De dagen zijn vooral gericht op studerend Deventer, maar op dinsdag zijn de infomarkt op de Brink en het openluchtconcert op het Grote Kerkhof voor iedereen toegankelijk.

Op maandag starten de Introdagen met een programma voor eerstejaarsstudenten op de Hogeschool met onder meer de officiële opening van de Introdagen, een diner, cabaret en muziek. Ook wordt nieuwe studenten de mogelijkheid geboden de binnenstad van Deventer per step te verkennen. 's Avonds is het openingsfeest in het studentenpand Brink 21. Dit feest is enkel toegankelijk voor de betrokken studenten.

Informatie over een nieuwe bijbaan, een studentenkamer, of het actieve verenigingsleven vinden studenten dinsdagmiddag op de Brink tijdens de infomarkt. Hier wordt met veel sport- en spelactiviteiten het informatieve met het sportieve gecombineerd. Als klapstuk zal om 13.00 uur een recordpoging koekhappen plaatsvinden.
De dinsdagavond is gereserveerd voor het openluchtconcert. Op het Grote Kerkhof treden achtereenvolgens de bands Zipper, The Sheer en Band Zonder Banaan op. Na afloop sluit studerend Deventer de Introdagen af met een eindfeest in studentenpand Brink 21.


----------------------------------------------------- EINDE PERSBERICHT --------------------------------------------------