Ingezonden persbericht


Atari's Black Hawk Down game als eerste verkrijgbaar op eBay.nl

Nieuwste game nog voor de officiële winkelverkoop geveild op eBay.nl

Amsterdam, 29 augustus 2005 - Op online handelsplaats eBay.nl vindt momenteel de veiling van Atari's nieuwste game Black Hawk Down plaats. Nog voordat het spel in de winkels te koop is kan men bieden op deze nieuwe game voor de Sony PlayStation en de Xbox. De officiële winkelverkoop start op 2 september 2005.

In totaal worden er 15 veilingen aangeboden, waarvan 10x de game voor de PlayStation en 5x voor de Xbox. De hoogste bieders worden niet alleen eigenaar van deze nieuwe game, maar krijgen daarbij ook een originele cap, tas en DVD van de film Black Hawk Down. Hiermee verzekeren zij zich snel met het spel te kunnen spelen zonder bij de winkels in de rij te hoeven staan, of mis te grijpen omdat deze is uitverkocht.

De game, die ontwikkeld is in samenwerking met ex-leden van het Delta Force team, is een first person shooter game, gebaseerd op de 'Operation Restore Hope' missies in Somalia in 1993. De speler kruipt in de huid van een Delta Force Operative en neemt deel aan 16 verschillende single player missies. Een authentiek wapenarsenaal, gedetailleerde steden en terreinen, en een sterke AI zorgen voor een uitdagende, uitgebreide en interactieve spelbeleving. Tevens bevat het spel een erg uitgebreid en compleet multi player pakket. Via Xbox Live kan men met maximaal 50 gamers - en via Sony Network met maximaal 32 spelers - tegelijkertijd online gamen. Tevens is er een 4 players split screen optie en zijn er verschillende co-op missies speelbaar.

De veilingen lopen tot en met woensdag 31 augustus. Ze lopen alle 15 rond kwart voor twee 's middags af. Wereldwijd kan iedereen die lid is van eBay meebieden. De veilingen zijn via een button op de homepage van eBay Nederland te bereiken; www.ebay.nl, of via de volgende url: http://search.ebay.nl/_W0QQfcclZ1QQfclZ4QQfrppZ50QQfsooZ1QQfsopZ1QQrdZ0QQsassZatariQ5fbenelux.

Over eBay

Met 157 miljoen leden is eBay wereldleider in online handel, waarbij het voor haar kenmerkende veilingprincipe voorop staat. eBay stelt gebruikers, zowel particulieren als bedrijven in staat om praktisch alles te verhandelen. Alle 33 internationale eBay-sites staan met elkaar in verbinding, waardoor wereldwijd iedereen kan participeren in lopende veilingen. Onlangs werden de resultaten van het tweede kwartaal 2005 aangekondigd, die wederom gekenmerkt werden door een aanzienlijke groei. Sinds haar oprichting in 1995 is eBay winstgevend. Kijk voor meer informatie op: www.ebay.nl