Ingezonden persbericht


PERSBERICHT



Movie MAX en A.B.C.C. voeren actie rond release huur-dvd Million Dollar Baby

Son, 29 augustus 2005 - In samenwerking met de Apeldoornse Boks- en Conditie Club (A.B.C.C.) maak je bij Movie MAX kans op een wel héél bijzondere prijs: een exclusieve boksclinic met een kersvers Nederlands damesteam én twee mannelijke Nederlands kampioenen!

Deze grote prijsvraagactie is opgezet om de release van het met vier Oscars bekroonde Million Dollar Baby op huur-dvd te ondersteunen. Tijdens deze unieke boksles worden tien gelukkige prijswinnaars de beginselen van het boksen bijgebracht. Het event vindt plaats op zaterdagmiddag 1 oktober 2005 van 13.00 tot 15.00 uur A.B.C.C. aan de Eksterweg 71 te Apeldoorn.

Bokskampioenen

Het damesteam bestaat uit Inge Veldwijk (17), Pricilla Evenblij (18), Melanie van Mourik (23), Nadia van Doren (28) en Filiz Saridagli (28). Daarnaast neem je de handschoen op tegen de twee Nederlands kampioenen Mark Halkus (18) en Eduard Roelofsen (21).

Alle prijswinnaars ontvangen daarnaast een complete trainingsset, beschikbaar gesteld door Roobeek Sports, beveiligingsbedrijf Semper Vigil en A.B.C.C. Of dat nog niet genoeg is, ontvangen de tien deelnemers ook nog eens de dvd van Million Dollar Baby (distributeur: MovieBank/A-Film)!

Get in the ring!
De twee uur durende clinic vindt uiteraard plaats onder begeleiding van twee professionele bokstrainers. Dat zijn de Nederlandse Boksbond trainers Eduard van Uffelen en Harry Buitenhuis van A.B.C.C., beiden ex-wedstrijdboksers. Wil je ook kans maken op deze unieke prijzen? Ga dan naar de dichtstbijzijnde Movie MAX moviestore voor het Movie MAX Magazine. Kijk op www.moviemax.nl of bel 0900-MOVIEMAX (0900-6684362) voor de vestiging bij jou in de buurt. Meer (boks)informatie: www.boksclub-abcc.nl.



Ingezonden persbericht