Travel Unie International Nederland N.V.

Hot & cool winteraanbod reis- en vakantiemerken tui nederland Vergroot aanbod op wintersport en méér voordelige verre bestemmingen in winterbrochures

Rijswijk, maandag 29 augustus 2005 TUI Nederland, marktleider op het gebied van reizen en vakanties in Nederland, beantwoordt komende winter met haar reis- en vakantiemerken de vraag van de totale vakantiemarkt. Arke brengt komende winter meer wintersportaanbod en vergeeft daarbij gul gratis MP3 spelers. In het stedenaanbod voegt het toonaangevende vakantiemerk de stad Porto toe, in het winterzonaanbod de Israëlische strandbestemming Eilat en in het verre reizen segment Goa in India. Holland International komt met 24 brochures, waaronder diverse landenbrochures voor onder meer Duitsland, Turkije, Egypte, Brazilië, Thailand en Mexico. Nieuw in het aanbod van de gerenommeerde landenspecialist is de verre bestemming Suriname en de strandbestemming Natal in Brazilië. Een deel van de vluchten naar de bestemmingen van Arke en Holland International wordt uitgevoerd door de Nederlandse luchtvaartmaatschappij ArkeFly.

Isropa Reizen en De Boer & Wendel , twee specialistische merken van TUI Nederland, introduceren deze winter nieuwe bestemmingen. Isropa, de specialist voor het Midden-Oosten, introduceert strandbestemming Taba. Taba ligt op de grens van Egypte met Israël, een bestemming waar je uitstekend kunt duiken, zwemmen en zonnen. De Boer & Wendel komt deze winter met Madagaskar, een nieuwe bestemming waar de specialist een 20-daagse Special Collection rondreis aanbiedt. De Special Collection is een nieuwe formule die verschillende thema"s als rode draad door de rondreizen heeft lopen: Natuur & Duurzaamheid, Cultuur & Historie, Gastronomie & Wellness, en Festivals & Couleur Locale. Panta Reizen, dé stedenspecialist, introduceert voetbalpakketten in Londen met één retourvlucht, twee overnachtingen en toegangskaarten voor een voetbalwedstrijd, en breidt het aantal airlines en accommodaties flink uit. Zeetours Cruises breidt het aantal schepen en vaargebieden uit, wat deze winter resulteert in een nóg breder aanbod. Voor smulpapen heeft de Holland America Line bovendien een noviteit: het Culinary Arts Center, een corner waar culinaire demonstraties worden gegeven, mede door beroemde topkoks!

Op uw verzoek is het complete persbericht beschikbbaar. Mail uw verzoek naar pers@tui.nl.