Round Table CPM-BP sept 2005

Eyeon

Op donderdag 29 September 2005 faciliteren EyeOn en CPM Partners wederom een Round Table bijeenkomst voor het kennisnetwerk CPM-BP. Tijdstip en duur: 15:00 tot 18:30 uur. Locatie: kasteel Croy, Aarle-Rixtel.
De Round Table biedt finance executives die verantwoordelijk zijn voor corporate performance management en business planning, de mogelijkheid om in een informele setting ervaringen en best practices uit te wisselen. Momenteel hebben de volgende bedrijven zich in CPM-BP verenigd: ASML, Campina, Ferro, FSME, Fei, Organon, Friesland Foods, Heineken, NRG, Sara Lee, Hero, Van Gansewinkel, Ericsson, Fuji, OPG Groep, Royal Philips Electronics, Royal Cosun, Royal Wessanen, Teijin Twaron en TNT.

Over EyeOn:
EyeOn is een toonaangevend adviesbureau gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van innovatieve business planning & control oplossingen in complexe organisaties. Niet alleen genereert EyeOn concepten en ideeën om de planning processen te verbeteren, maar neemt ook verantwoordelijkheid om procesverbeteringen bij klanten te verankeren. Deze aanpak heeft EyeOn succesvol toegepast bij uiteenlopende organisaties, zoals Philips Electronics, Bolsius, Suiker Unie, Wegener, Sphinx en Colbond.

Over CPM Partners:
CPM Partners is de autoriteit op het gebied van Corporate Performance Management. Samen met haar partners biedt CPM Partners een complete serviceportfolio om de prestaties van organisaties te verbeteren.

Meer informatie:
Voor meer informatie over toetreding tot CPM-BP en deelname aan Round Table kan men contact opnemen met:
EyeOn: loek.lemmens@eyeon.nl
CPM Partners: peter.geelen@cpmpartners.nl