Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen


etalage vol dagt(r)ips

29-08-2005: Infomarkt voor Groepen, etalage vol dagt(r)ips

Trefpunt voor busondernemers en uitjes-organisatoren

De Infomarkt is dé oplossing voor het probleem dat vele duizenden op dit moment hebben: het organiseren van het (jaarlijkse) uitje van het bedrijf, de afdeling, de school, de (personeels)vereniging of van de familie.

Een hartstikke leuke taak, natuurlijk, maar probeer er maar weer eens iets creatiefs van te maken. Soms vraag je je wel eens af: Ben je daarvoor nu personeelsfunctionaris, docent, bestuurslid van een (personeels)vereniging of favoriet kleinkind van oma geworden? Velen kennen inmiddels het probleem. Iets aardigs, sportief of serieus organiseren voor een groep is geen sinecure. Nog sterker, het is een vak. De meeste mensen die voor dat blok staan, vinden het leuk, maar doen het niet iedere dag. Een beetje hulp is dan nooit weg. Of liever, zeer welkom.

Daarom brengt het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) ruim 80 toeristische bedrijven en ondernemingen die zijn gespecialiseerd zijn in dagtochten en -uitjes, voor één dag onder één dak.
"Dat`feestje' noemen we Infomarkt Dagarrangementen voor Groepen", aldus Kim van de Giessen van het NBTC. "Dat doen we nu al 25 jaar en het blijkt een rotsvaste formule. Wel veranderen we geregeld van locatie en het `dak' is dit jaar dat van het NBC (Nieuwegein's Business Center) in Nieuwegein".

Al die creatieve professionals zijn die dag aanwezig om nieuwe ideeën aan te reiken voor het leukste uitje dat maar is te bedenken. Onder die aanbiedende deelnemers bevinden zich attracties, attractieparken, VVV's, dierentuinen, uitgaansgelegenheden, locaties, kastelen, rederijen, musea, restaurants en (groeps)accommodaties. De Infomarkt is er niet alleen om te informeren en te kijken, wie wil kan meteen overeenkomsten met de bedrijven afsluiten.
De Infomarkt is dus een ééndagsmanifestatie, exclusief en gratis voor diegenen die dit jaar het `uitjeswerk' moeten doen. Wie interesse heeft in deze ongetwijfeld ook aangename professionele dagtrip kan zich aanmelden via kvandegiessen@holland.com.