Ingezonden persbericht

Weekagenda Gevolmachtigde Minister Nederlandse Antillen / Antillenhuis

DEN HAAG, 20050829 -- Hierbij de weekagenda van het Antillenhuis / Gevolmachtigde Minister van de Nederlandse Antillen in Den Haag.


Maandag 29 augustus:

Ministerie OCW, Rijnstraat 50, Den Haag
17.00 - 17.45 uur

De Gevolmachtigde Minister van de Nederlandse Antillen, de heer Comenencia, zal lancering educatieve internetprogramma "Een eerste kennismaking met de Nederlandse Antillen en Aruba" bijwonen. Dit lesprogramma over de Caribische eilanden van ons koninkrijk is bestemd voor het voortgezet onderwijs in Nederland. Minister Maria van der Hoeven zal de officiële lancering van het programma op internet verrichten.

Donderdag 1 september:

Burgerzaal van het Stadhuis, Coolsingel 40, Rotterdam
18.30 uur

Official Dinner, ter gelegenheid van de XXXVI World Cup Baseball, op uitnodiging van de burgemeester van Rotterdam en het bestuur van de Stichting Internationale Baseball Evenementen Nederland.

Vrijdag 2 september:

Marineschip Hr.Ms. Rotterdam, Parkkade te Rotterdam
16.00 - 18.00 uur

Receptie ter gelegenheid van de opening van de "Wereldhavendagen" te Rotterdam. Op uitnodiging van de burgemeester van Rotterdam, de bevelhebber der Zeestrijdkrachten, Havenbedrijf Rotterdam, de Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders...

Zondag 4 september:
Sporthal te Reeweg, Halma Heiraplein 35, Dordrecht
14:00 uur

De Gevolmachtigde Minister bij opening Bonairedag te Dordrecht. De viering van Bonairedag in Nederland wordt georganiseerd door de Stichting Bon-Aire.
Voor additionele informatie: Efrain Cicilia, telefoon 078-651-3009, e-mail: stichtingbon_aireantillen@hotmail.com



Ingezonden persbericht